Opționale grădiniță eematico - BucureștiOPȚIONALELE eematico PENTRU GRĂDINIȚE


- Opționalele eematico aduc învățarea experiențială în școlile din București și toată țara! -


Copiii descoperă domenii variate într-un mod distractiv și practic, cu materiale special create pentru ei.

Activitățile sunt gândite într-o manieră care le permite trainerilor să poată adapta metoda de livrare a informației în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil.

Joaca le permite copiilor să înțeleagă lumea din care fac parte prin reproducerea universului adulților la o scară potrivită pentru ei, să descopere lucruri noi, să-și antreneze curiozitatea activă și să se dezvolte armonios!

Totodată, activitățile eematico facilitează comunicarea și îmbunătățirea expresiei de sine, antrenează colaborarea și capacitatea de rezistență, îmbunătățesc capacitățile creative și oferă un antrenament pentru soluționarea problemelor. 

Descoperă mai jos modalitățile prin care optionalele eematico pot ajunge în grădinița ta, alege varianta potrivită, completează chestionarul și hai să ne cunoaștem!


STEAM Kits

– curs de cultură generală și descoperire a universului profesiilor prin bricolaj –

4-7 ani

Invităm copiii la un curs despre cunoaștere și proiecte noi. În care să descopere lumea și să înțeleagă cum funcționează. În care să lucreze la proiecte individuale în timp ce se distrează cu ceilalți copii. În care să construiască jucării educative și să își dezvolte inteligența. În care se pregătesc mai bine pentru viață, gata să o exploreze cu entuziasm și curaj. Invităm copiii la un curs opțional revoluționar care le va schimba în bine viața. Sunteți gata?

Cursurile eematico sunt module practice de știință și creativitate STEAM* — pentru copii. Se pot desfășura fizic, cu educatorii grădiniței sau școlii sau cu trainerii eematico.

Copiii primesc la fiecare lecție kituri de materiale pe care le transformă în jucării educaționale care îi ajută să descopere și să înțeleagă lumea. Cei mici vor duce acasă cu mândrie jucăriile făurite de ei înșiși.

Cursurile noastre STEAM Kits dezvoltă creativitatea, curiozitatea și gândirea critică precum și multe abilități practice.

Avem deja pregătite 12 tematici pentru 12 luni și pregătim multe altele între timp.

Câteva dintre aceste tematici (module) deja disponibie sunt: Știința Zborului, Știința Sustenabilității, Știința Corpului Uman, Kitul de Arhitectură, Kitul Opticianului, Kitul Exploratorului etc.

Cursul STEAM Kits combină activități practice cu momente de activități pe calculator și filmulețe educaționale ce pot fi explorate și acasă.

 Cursurile STEAM Kits pot fi susținute atât de către trainerii eematico cât și de către educatori și profesori.

Se pot desfășura fizic cât și, la nevoie, online.

Pentru mai multe informații, am pregătit o prezentare detaliata.


I Can Be

– învățare prin joc despre lumea înconjurătoare –

3-7 ani

eematico ofera gradinițelor opționalul I Can Be, un program care avansează rapid în topul preferințelor celor mici. Cursul, aflat acum într-o formulă ce se întinde de-a lungul a 2 ani, le propune copiilor să intre în universul meseriilor viitorului. În fiecare an, timp de 9 luni, cât durează și anul școlar, copiii explorează și dobândesc skilluri necesare celor care au cele mai cool meserii ale secolului XXI.

Cursul este format din 18 module, a câte 4 lecții fiecare, cu frecvență săptămânală. O lecție durează 45 de minute.

Programul I Can Be îi stimulează pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltării personale (fizic, cognitiv şi socio-emoțional). Cursul pune în practică noțiuni abstracte cu care se întâlnesc copiii în cadrul programei obligatorii, ca matematica și știința.

Obiectivele cursului ce țin de comunicare, matematică, motricitate, dezvoltare personală, socială și emoțională, înțelegerea lumii înconjurătoare, dezvoltarea creativității, urmăresc schema  curriculumului internațional adresat acestei categorii de vârstă.

Activitățile sunt gândite într-o manieră care le permite trainerilor să poată adapta metoda de livrare a informației în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil, iar materialele didactice sunt concepute în concordanță cu obiectivele educaționale ale cursului și oferă informații doar prin explorarea liberă de către copii. De-a lungul cursului, copiii au ocazia să lucreze în diferite formule, în grup, individual și în microgrupuri de 5-7 membri.

Pentru mai multe informații, am pregatit o prezentare detaliata.

Descoperă mai jos beneficiile opționalelor eematico:


Contactează-ne la adresa hello@eematico.org sau completează formularul de mai jos pentru a stabili o discuție și a primi o ofertă personalizată.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Tabere eematico CLICK AICI

Fieldtrips CLICK AICI

Școala Altfel CLICK AICI

Opționale pentru școala CLICK AICI


Colaboratori eematico

lista orientative scoli si gradinite colaborari eematico

Inscriere Opționale grădiniță eematico - București

Sunt interesat de eematico STEAM Kits

Sunt interesat de I Can Be

Start opționale: octombrie-noiembrie 2022.
Dacă dorești să venim în grădinița sau școala ta te rugăm să completezi acest formular și vom lua legătura cu tine  în maximum 48 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!