Tabere de construire pentru copii 2022 (4-9 ani)


Suntem extrem de entuziasmați să împărtășim tematica Taberelor de Construire din vara 2022! Anul acesta pornim într-o expediție într-o lume care ne va cuceri indiferent de vârstă! Ne vom întoarce în Jurassic pentru o expediție în lumea dinozaurilor, ne vom face noi prieteni, vom construi orașe pentru a putea descoperi cum sunt cu adevărat dinozaurii, vom ridica un laborator pentru cercetare, vom avea un Muzeu pentru a studia evoluția și istoria din Triasic și până în prezent, dar cel mai important vom deschide o Școală de Dinozauri pentru a ne transforma în cele mai fascinante și magice ființe!

Back to Jurassic - o aventură estivală cu dinozauri și construcții mari

Tabere pentru copii (7-12 ani)

copil taiand piese de lemn in taberele eematico
Cu toții vom explora roluri precum explorator, arheolog, biolog, paleontolog sau învățăcel în ale dinozaurilor. Vom construi orașul dinozaurilor, vom afla multe amănunte științifice despre această lume, vom clădi laboratorul de cercetare unde vom putea face teste, simulări și experimente. Vom avea și un Muzeu, unde vom urmări și consemna istoria și evoluția din Triasic și până în prezentul poveștii noastre.

Și o ultimă surpriză - vom construi Școala de Dinozaurilor, unde vom învăța cum se comportă aceștia, cum comunică și care sunt metodele de apărare, care este secretul planării și cum se antrenează să fie puternici, ce preferă la micul dejun și cum învață puii de dinozauri să fie independenți?

Mai multe detalii aici.

Tabere pentru părinți și copii (+4 ani)

copii si parinti in taberele parinti copii eematico
Pe lângă a explora roluri precum explorator, arheolog, biolog, paleontolog sau învățăcel în ale dinozaurilor, a construi orașul dinozaurilor, laboratorul de cercetare, muzeul și Școala de Dinozauri, în taberele pentru părinți si copii, nu vom uita, desigur, de consolidarea relațiilor de familie prin workshopuri, ateliere, întâlniri individuale de consiliere și coaching, dar și întâlniri de dezvoltare personală de grup cu psihologul taberei.

Mai multe detalii aici.

Tabără de Arhitectură (10-15 ani)

copii construind submarinul Nautilus in taberele eematico

Invităm tinerii arhitecți într-o fascinantă călătorie în lumea dinozaurilor pentru a construi un habitat care ne va permite sa conviețuim cu aceștia, să-i studiem și să-i înțelegem așa cum nu a avut șansa vreo altă generație înaintea noastră. Vom cerceta comportamentul lor, vom afla care erau alimentele preferate, dacă aveau prieteni sau erau solitari, cum comunicau și ce educație le ofereau puilor. Vom descoperi flora și fauna Jurasicului și vom afla care sunt plantele și animalele care au fost contemporane cu acești titani.

Vom construi turnuri de observație, laboratoare de cercetare, muzee pentru a documenta viața dinozaurilor dispăruți deja și alte spații necesare acestei misiuni.

Pentru a rezolva o astfel de provocare, micii arhitecți trebuie să învețe să poarte mai multe pălării: constructor, inginer, arheolog, paleontolog și multe altele.

Mai multe detalii aici.

Locație

Pensiunea Tăbăcaru, județul Peștera, comuna Moeciu de Jos.


vedere de la pensiunea Casa Tabacaru in taberele eematico

Tabel prețuri

tabel cu preturile taberelor eematico in 2022

Inscriere Tabere de construire pentru copii 2022 (4-9 ani)

Vreau să mă înscriu în Tabăra de construire părinți copii în 2023

Vreau să mă înscriu în Tabăra de arhitectură pentru copii 10-15 ani în 2023

Vreau să mă înscriu în Tabăra de construire pentru copii 7-12 ani (Stegosaurus)După înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!