Școala Altfel 2022

Anul acesta vă propunem să ne regăsim în cadrul Școlii Altfel, cu activități specifice eematicoase, inovative, pline de sens și cu multă distracție. Chiar dacă contextul s-a schimbat și ne vedem online, noi am rămas la fel! 


Vă propunem, așadar, două variante de activități eematico pentru Școala Altfel 2021


Prima varianta este noul nostru program educațional - eematico STEaM kits - un nou mod de a învăța online, cu activități practice și jucării educative de meșterit. 


Cum funcționează? Alegeți o tematică, noi livrăm kiturile, iar împreună cu copiii vă bucurați de experiența eematico urmărind tutoriale video disponibile pe platformă. Mânuțele și creativitatea sunt solicitate la maximum, utilizarea ecranului este echilibrată și redusă cât mai mult posibil.


Mai multe detalii  despre această variantă aici


A doua varianta este pentru școlile unde nu este permisă folosirea materialelor din afara școlii sau este nevoie de o soluție mai avantajoas[ financiar


Am pregătit un program cu desfășurare online care să îi cucerească pe cei mici și să le capteze atenția prin:

  • experimente cu fel și fel de substanțe, soluții și materiale didactice, la scară mică sau mare;
  • activități interactive pe ecran – cu ajutorul unor aplicații interactive create de noi vom analiza situații și vom găsi răspunsul împreună
  • multă interacțiune – socializăm, formăm ipoteze, răspundem la provocări.

Mai multe detalii  despre această variantă aici


Sperând că v-am stimulat curiozitatea și imaginația, vă invităm să vă înscrieți prin formularul de mai jos!


Inscriere Școala Altfel 2022

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!