Opționale eematico pentru școli - BucureștiOPȚIONALELE eematico PENTRU ȘCOLI

– Opționalele eematico aduc învățarea experiențială în școlile din București și toată țara! 

8-12 aniOpționalele eematico pentru școli le oferă copiilor posibilitatea de a redescoperi, înțelege și îndrăgi știința.

Copiii descoperă domenii variate într-un mod educativ și distractiv! Planifică, construiesc, se distrează și învață să aibă încredere în forțele proprii, să distribuie corect merite și responsabilități, să-și evalueze singuri acțiunile și deciziile.

Ştiinţă practică, experimente şi proiecte care coordonează informaţiile descoperite cu fenomene reale din mediul înconjurător.

Cei mici pot înţelege mai bine lucrurile atunci când sunt făcute de mâinile lor!

Descoperă mai jos modalitățile prin care optionalele eematico pot ajunge în școală, alege varianta potrivită, completează chestionarul și hai să ne cunoaștem!


STEAM Kits

– curs de cultură generală și descoperire a universului profesiilor prin bricolaj –

8-12 ani

Invităm copiii la un curs despre cunoaștere și proiecte noi. În care să descopere lumea și să înțeleagă cum funcționează. În care să lucreze la proiecte individuale în timp ce se distrează cu ceilalți copii. În care să construiască jucării educative și să își dezvolte inteligența. În care se pregătesc mai bine pentru viață, gata să o exploreze cu entuziasm și curaj. Invităm copiii la un curs opțional revoluționar care le va schimba în bine viața. Sunteți gata?

Cursurile eematico sunt module practice de știință și creativitate — STEAM* — pentru copii. Se pot desfășura fizic, cu educatorii grădiniței sau școlii sau cu trainerii eematico.

Copiii primesc la fiecare lecție kituri de materiale pe care le transformă în jucării educaționale care îi ajută să descopere și să înțeleagă lumea. Cei mici vor duce acasă cu mândrie jucăriile făurite de ei înșiși.

Cursurile noastre STEAM Kits dezvoltă creativitateacuriozitatea șgândirea critică precum și multe abilități practice.

Avem deja pregătite 12 tematici pentru 12 luni și pregătim multe altele între timp.

Câteva dintre aceste tematici (module) deja disponibie sunt: Știința Zborului, Știința Sustenabilității, Știința Corpului Uman, Kitul de Arhitectură, Kitul Opticianului, Kitul Exploratorului etc.

Cursul STEAM Kits combină activități practice cu momente de activități pe calculator și filmulețe educaționale ce pot fi explorate și acasă.

Cursurile STEAM Kits pot fi susținute atât de către trainerii eematico câși de către educatori și profesori.

Se pot desfășura fizic câși, la nevoie, online.

Pentru mai multe informații, am pregătit o prezentare detaliata.


Maker Exploratorium

– curs de explorare a ştiinţelor prin proiecte de bricolaj –

8-12 ani

Cursul Maker Exploratorium le oferă copiilor oportunitatea de a cunoaște și descoperi noțiuni și fenomene din natură și de a le putea recunoaște în realitatea lor cotidiană. Principala metodă prin care ei cercetează și explorează conceptele studiate este bricolajul.

Cursul este structurat în 8 module lunare care explorează noţiuni din științele matematice și fizice. Fiecare modul are activităţi variate, care le oferă copiilor atenţia şi interacţiunile de care au nevoie: proiecte individuale de bricolaj, explorări în grupuri mici şi construcţii în echipă.

Proiectele de bricolaj şi materialele Maker Exploratorium îi provoacă pe copii să-și antreneze abilităţi cu rol adaptativ, care contribuie la dezvoltarea lor armonioasă. În fiecare modul copiii meşteresc proiecte individuale de bricolaj, construite chiar de mâna lor şi care continuă învăţarea acasă. Experimentele şi proiectele coordonează informaţiile descoperite cu fenomene reale din mediul înconjurător.

Folosim peste 100 de instrumente, scule şi unelte diferite, echipament de protecţie adecvat şi o mulţime de idei şi tips&tricks pentru juniori.

Pentru detalii, am pregatit o prezentare detaliata.

Descoperă mai jos beneficiile opționalelor eematico:


Contactează-ne la adresa  hello@eematico.org sau completează formularul de mai jos pentru a stabili o discuție și a primi o ofertă personalizată.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Tabere eematico CLICK AICI

Fieldtrips CLICK AICI

Școala Altfel CLICK AICI

Opționale pentru grădiniță CLICK AICI

Colaboratori eematico:


Inscriere Opționale eematico pentru școli - București

Sunt interesat de eematico STEAM Kits

Sunt interesat de I Can Be

Start opționale: octombrie-noiembrie 2022.
Dacă dorești să venim în grădinița sau școala ta te rugăm să completezi acest formular și vom lua legătura cu tine  în maximum 48 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!