Field trip – toată clasa la eematico

Programul Field trip le oferă copiilor de 3 – 6 ani și 7 – 12 ani ocazia de a meșteri alături de colegi și de a-și antrena abilităţile motrice, sociale, de comunicare sau cognitive, precum și de a debloca resurse atenţionale, creative, manageriale, organizatorice și interpersonale. De asemenea, vor învăța experienţial matematică, geometrie, fizică, inginerie, tehnologie, vor deveni creatori, vor descoperi și activa valori umane, vom căpăta curajul de a testa, a greși, a o lua de la capăt, vor învăța să coopereze și să valorifice respectul reciproc.

Individuale sau de grup, proiectele de bricolaj reflectă creativitatea și abilităţile copiilor, personaje, animale, rechizite, mașinuţe, piese de mobilier sau mori de vânt, pentru fiecare există un loc la eematico. 

Pentru detalii, scrie-ne la hello@eematico.org

Photogallery

Inscriere Field trip – toată clasa la eematico

Vreau să aflu noutățile eematico, mă înscriu la newsletter

Detalii

Reamintim: Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Grilă de prețuri:

Pachetul Essentials
Durată ședință: 1 oră
Preț - 65 lei/ședință (până la 2 ședințe inclusiv)
          - 50 lei/ședință (la achiziția unui număr mai mare de 2 ședințe)
La achiziționarea mai multor ședințe se aplică urmatoarele reduceri:
8 sedințe - 47.5 lei / ședință (380 lei)
16 ședințe - 46.25 lei / ședință (740 lei)
32 ședințe - 42.5 lei / ședință (1360lei)

Pachetul Advanced
Durată ședință: 1 oră și 30 minute
Preț - 110 lei/ședință (până la 2 ședințe inclusiv)
          - 95 lei/ședință (la achiziția unui număr mai mare de 2 ședințe)
La achiziționarea mai multor ședințe se aplică urmatoarele reduceri:
8 sedințe - 90 lei / ședință (720 lei)
16 ședințe - 88 lei / ședință (1408 lei)
32 ședințe - 81 lei / ședință (2592 lei)

Plata se face lunar în avans.
Se aplică 10% reducere pentru frați.

Exemplu: Dacă alegi Grupa 1, urmează să vii în fiecare săptămână, marți, la ora 18.00.
Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!