Raport de activitate 2023

Publicăm raportul nostru de activitate pe anul 2023, pentru a vedea tot ce am putut realiza împreună!

Descarcă raportul PDF

2023 a fost un an plin de provocări, pe care am reușit să le transformăm în oportunități, care ne motivează să continuăm să inovăm și să aducem educația STEAM mai aproape de copii! Pe scurt, în 2023: 

  • Am extins proiectul Kitul de Arhitectură la 4 noi clase, am crescut numărul beneficiarilor cu peste 150 de copii în Alexandria prin colaborarea cu Laboratorul Ideo Ideis.
  • Am lansat cu succes un nou curs pentru preșcolari, Cutia cu Arhitectură, bucurându-se de participarea a peste 200 de copii și 12 cadre didactice.
  • Datorită sponsorizării Bosch România, am implementat două module noi din proiectul STEAM Kits în 4 comunități din România, ajungând la 45 de copii.
  • Am demarat un nou parteneriat cu Asociația Nod Makerspace și Fundația Orange România, dezvoltând Programul de Descoperire Vocațională pentru 106 liceeni și 20 de cadre didactice.
  • Am încheiat anul cu un sezon de tabere de succes, cu peste 120 de copii participanți, am extins programul de activități opționale în școli și grădinițe, ajungând la 206 copii și am mărit echipa cu 2 noi colegi.
  • Finalul anului a adus două vești importante: co-finanțarea AFCN pentru implementarea Kitul de Arhitectură la peste 1000 de copii în Breaza și finanțarea Romanian American Foundation pentru dezvoltarea unui pilot pentru proiectul STEAM Clubs, cu potențial de extindere la nivel național în următorii 5 ani, în parteneriat cu Fundația Bosch România.


Raport 2022     Raport 2021     Raport 2019-2020  


Posted in: eematico