Curs Inginericum

Curs pentru copii de 7 – 12 ani

La întrebări haioase, eematico te ajută să găsești răspunsuri serioase

De ce miroase ploaia, de ce e lipicios lipiciul, de ce se aude fulgerul, de ce poate tata să ridice mașina cu un cric și nu doar cu brațele, de ce e mai rezistent lutul când trece prin foc, sunt doar câteva dintre întrebările cărora le vom descoperi împreună răspunsul la cursul Inginericum.

Copilul  tău  învață  prin  activități  practice  și  distractive concepte și noțiuni din cele 4 ramuri ale ingineriei – chimie, electricitate, mecanică și inginerie civilă – si află cum poate transforma lumea după voință, înțelegându-i legile și resursele.  Cea mai tare parte este când descoperă că este mult mai amuzant decât pare!

Scopul cursului este să schimbe modalitatea prin care copiii învață, arătându-le  alternativa  construirii  de  obiecte  și  de  înțelegere  a  fenomenelor  în locul acumulării de noțiuni teoretice pe care nu le pot lega de nimic real. Iar pentru a realiza asta, am ales principiile gândirii științifice și analitice ale designului integrat, ale construitului și fabricatului, întrucât sunt principii legate de toate activitățile oamenilor.

De la gătit la coding sau de la șofat la pictat, ne lovim de aceste principii: vrei să faci ceva, ai resurse și legi care te limitează și te ajută, îți faci un plan, încerci până îți iese, îmbunătățești și apoi poți să împărtășești cu ceilalți.

Cel mai important lucru pe care dorim să îl facem este să-i ajutăm pe copii să învețe  cum  să  învețe:  să  fie  mereu  curioși,  să  fie  gata  să-și  croiască experimentele  și  să  gasească  informațiile  de  care  au  nevoie.  Trebuie  să-i pregătim pentru o lume în care schimbările semnificative nu se mai produc în secole, ci în ani de zile sau chiar luni.

Dacă cele de sus nu te-au convins, mai avem câțiva ași în mânecă:

  • vom învăța să facem culori, să stăpânim chimia mâncării, să manipulăm mirosurile și să creăm materiale din care să ne facem obiecte. 
  • vom afla unde locuiește electricitatea, vom face un generator și vom construi un radio.
  • vom construi cu blocuri de construcție, în sistem trilitic cu sisteme zăbrelite, structuri reticulate și multe altele. Și nu vorbim la dimensiuni Lego, ci la dimensiuni reale
  • macara, catapultă, pod mobil sunt doar câteva din proiectele realizate chiar de juniori!

Pentru curioși am pregătit o prezentare detaliată!

Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Inscriere Curs Inginericum

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!