Curs I Can Be

Curs pentru copii de 3-6 ani

….an Arhitect, a Toy Maker, a Pet Doctor, an Environmental
Engineer, a LawMan, a Constructor, a Technicus, a Doctor, A reporter…I CAN BE anything!

Cursul I Can Be le oferă copiilor oportunitatea de a învăța prin joc noțiuni generale despre meserii și lumea înconjurătoare. Programul conturează situaţii, lansează provocări, schiţează posibilităţi, descrie opţiuni și îi stimulează pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltării personale (fizic, cognitiv şi socio-emotional).

Programul cuprinde două pachete a câte 8 module fiecare. Puteți vedea în formularul de înscriere ziua și ora de desfășurare a modulelor curente. Recomandarea noastră este ca cei mici să parcurgă întâi modulele dintr-un pachet, apoi  să treacă la celalalt pachet.

Pachetul Falcon Guild cuprinde modulele I Can Be an Architect, I Can Be a Lawman, I Can Be a Pet Doctor, I Can Be a Film Maker, I Can Be a Telecom Guy, I Can Be a Firefighter, I Can Be an Economist, I Can Be a Mechanic.

Pachetul Sparrow Guild  cuprinde modulele I Can Be an Artist, I Can Be a Toy Maker, I Can Be an Explorer, I Can Be an Environmental Engineer, I Can Be a Material Scientist, I Can Be a Constructor, I Can Be a Technicus, I Can Be a Doctor.

Fiecare modul vine cu provocări și experienţe unice, care aduc sub focusul atenţiei, pentru a fi stimulate, dezvoltate și rafinate: interacţiunea cu partenerii de joc, abilităţi motrice fine, creativitatea, capacitatea de planificaregândirea în perspectivă, abilitatea de a distribui corect resurse, abilitatea de a urmări instrucţiuni, capacitatea de soluţionare a problemelor, operaţiile gândirii și cooperarea.

Exploratorii preşcolari se bucură de energie din plin şi au nevoie de diversitate, de aceea, activităţile modulelor I CAN BE se succed la intervale de 10-15 minute, presupun utilizarea unor materiale variate şi includ momente de mişcare, muzică, dans, desen, pictură sau joc de rol. Scopul activităților este să le permită copiilor să se dezvolte, să-şi antreneze abilităţile, să exploreze sistematic mediul, să-l descopere pas cu pas şi să capete din ce în ce mai mult confort, echilibru şi siguranţă în interiorul acestuia.

Copiii își vor explora potențialul creativ în fel și chip, explorând ritmuri, tipuri de sunete și instrumente, construind cutiuțe muzicale și costume pentru o piesă de teatru. Își vor antrena abilitațile motrice fine, capacitatea de planificare, gândirea în perspectivă prin crearea unei marionete, explorarea formelor de relief, găsirea soluțiilor de prevenire a poluării, construcția din țevi și cărămizi din polistiren, explorarea circuitelor electrice, ale limitelor corpului uman și muuulte alte activități, menite să stimuleze capacitatea de soluționare a problemelor și de a realiza raționamente.

De asemenea, în cadrul întâlnirilor, copiii vor avea ocazia:

  • Să bricoleze mini-proiecte individuale (cum ar fi instrumente muzicale sau jucării originale, unice şi inedite, numai bune de luat acasă!)
  • Să construiască la scară mare – decoruri ample de teatru, turnuri uriaşe, oraşe captivante, vehicule trăznite şi…nu ne oprim aici!

Pentru curioși, am pregătit și o prezentare detaliată!

Inscriere Curs I Can Be

Grupele de la cursul I Can Be reîncep în luna octombrie. Dacă dorești, te punem pe o listă de interesați și ne auzim atunci. :)

Vreau să mă înscriu la alte activități eematico:

Detalii

Înscrierile s-au încheiat la acest curs. Vom reîncepe grupele în luna octombrie 2019.

Fiecare modul cuprinde 4 lecții tematice a câte 1,5 ore.

Prețul unui modul de 4 lecții este de 380 RON, iar la achiziționarea mai multor module avem următoarele reduceri:

2 module – 720 RON

4 module – 1420 RON

6 module – 2120 RON

Se aplică o reducere de 10% pentru frați.

Exemplu: Dacă alegi o anumită grupă, urmează să vii la toate cele 4 lecții în acea zi, în același interval orar.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!