Curs I Can Be

Curs pentru copii de 3-6 ani

I CAN BE anything..de la arhitect la justițiar sau veterinar, micii specialiști explorează și descoperă meserii de oameni mari, lucrează cu scule și unelte și zeci de materiale educaționale create de la zero de echipa eematico.

Cursul I Can Be este locul în care cei mici învață tehnici de construcție construind o casă, înțeleg corpul uman și află mai multe despre organe interne, mușchi sau piele cu ajutorul manechinelor pufoase eematicești sau deslușesc tainele justiției apelând la Lumea Ciocolatei. 

Indiferent de tematică, cursul urmărește atât latura tehnică, cât și artistică. Micii specialiști lucrează cu scule electrice și unelte, pictează, creează idei și proiecte, își depășesc limite și descoperă activități pe care ajung să le adore, deși nu ar fi bănuit asta. Băieți care nu se mai pot dezlipi de grădinărit sau fetițe care sunt experte la șurubărit, cu toții au ocazia să dezvolte relații cu ceilalți participanți, să își dezvolte creativitatea, să exerseze capacitatea de planificare și aceea de a găsi soluții. 

Exploratorii preşcolari se bucură de energie din plin şi au nevoie de diversitate, de aceea, activităţile modulelor I CAN BE se succed la intervale de 10-15 minute, presupun utilizarea unor materiale variate şi includ momente de mişcare, muzică, dans, desen, pictură sau joc de rol. Scopul activităților este să le permită copiilor să se dezvolte, să-şi antreneze abilităţile, să exploreze sistematic mediul, să-l descopere pas cu pas şi să capete din ce în ce mai mult confort, echilibru şi siguranţă în interiorul acestuia.

De asemenea, în cadrul întâlnirilor, copiii vor avea ocazia:

  • Să bricoleze mini-proiecte individuale (cum ar fi instrumente muzicale sau jucării originale, unice şi inedite, numai bune de luat acasă!)
  • Să construiască la scară mare – decoruri ample de teatru, turnuri uriaşe, oraşe captivante, vehicule trăznite şi…nu ne oprim aici!

Pentru curioși, am pregătit și o prezentare detaliată!

Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Inscriere Curs I Can Be

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!