Evenimente corporate pentru copii și adulți

La cerere, organizăm evenimente pentru companii, generând concepte care se pliază pe dorințele, nevoile, valorile și specificul acestora.

Până în prezent, avem în portofoliu următoarele evenimente corporate:

Eveniment pentru copii la Wien Museum – Workshop-ul pentru copii „Everything about copper – or how to build a rocket out of copper tubes” în cadrul unui eveniment ERSTE Foundation Roma Partnership.

BCR Cluj – am construit o macara electrică împreună cu copiii angajaților băncilor BCR din Cluj.

Renault Family Day 2015 – Micuții au făcut o gașcă mare de producători de mașini, iar modele precum Renault 12, Renault Floride, Renault 8, Renault 4CV au revăzut lumina zilei, au ieșit de pe linia de producție și au încântat privirile pasionaților de automobile. Surprizele au continuat, așa că năzdravanii ingineri au construit și o rachetă Renault. Iar încăperea plină cu cărămizi colorate a fost preferata lor pentru brainstorminguri în care ”au pus uzina la cale”.

Bosch Family Day 2015 – Copiii au construit un motoraș tripolar care funcționează cu ajutorul curentului continuu, am descoperit modul de funcționare al unui subansamblu care poate fi găsit într-o formă asemănătoare în multe aparate Bosch și am învățat despre fenomenelor de magnetism și electromagnetism. Totodată, am poposit în orașul manifestărilor artistice și am construit cu cărămizi colorate în șantierul eematico!

Pentru detalii, scrie-ne la hello@eematico.org

Photogallery

Inscriere Evenimente corporate pentru copii și adulți

Vreau să aflu noutățile eematico, mă înscriu la newsletter

Detalii

Reamintim: Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Grilă de prețuri:

Pachetul Essentials
Durată ședință: 1 oră
Preț - 65 lei/ședință (până la 2 ședințe inclusiv)
          - 50 lei/ședință (la achiziția unui număr mai mare de 2 ședințe)
La achiziționarea mai multor ședințe se aplică urmatoarele reduceri:
8 sedințe - 47.5 lei / ședință (380 lei)
16 ședințe - 46.25 lei / ședință (740 lei)
32 ședințe - 42.5 lei / ședință (1360lei)

Pachetul Advanced
Durată ședință: 1 oră și 30 minute
Preț - 110 lei/ședință (până la 2 ședințe inclusiv)
          - 95 lei/ședință (la achiziția unui număr mai mare de 2 ședințe)
La achiziționarea mai multor ședințe se aplică urmatoarele reduceri:
8 sedințe - 90 lei / ședință (720 lei)
16 ședințe - 88 lei / ședință (1408 lei)
32 ședințe - 81 lei / ședință (2592 lei)

Plata se face lunar în avans.
Se aplică 10% reducere pentru frați.

Exemplu: Dacă alegi Grupa 1, urmează să vii în fiecare săptămână, marți, la ora 18.00.
Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!