Evenimente corporate pentru copii și adulți

La cerere, organizăm evenimente pentru companii, generând concepte care se pliază pe dorințele, nevoile, valorile și specificul acestora.

Până în prezent, avem în portofoliu următoarele evenimente corporate:

Eveniment pentru copii la Wien Museum – Workshop-ul pentru copii „Everything about copper – or how to build a rocket out of copper tubes” în cadrul unui eveniment ERSTE Foundation Roma Partnership.

BCR Cluj – am construit o macara electrică împreună cu copiii angajaților băncilor BCR din Cluj.

Renault Family Day 2015 – Micuții au făcut o gașcă mare de producători de mașini, iar modele precum Renault 12, Renault Floride, Renault 8, Renault 4CV au revăzut lumina zilei, au ieșit de pe linia de producție și au încântat privirile pasionaților de automobile. Surprizele au continuat, așa că năzdravanii ingineri au construit și o rachetă Renault. Iar încăperea plină cu cărămizi colorate a fost preferata lor pentru brainstorminguri în care ”au pus uzina la cale”.

Bosch Family Day 2015 – Copiii au construit un motoraș tripolar care funcționează cu ajutorul curentului continuu, am descoperit modul de funcționare al unui subansamblu care poate fi găsit într-o formă asemănătoare în multe aparate Bosch și am învățat despre fenomenelor de magnetism și electromagnetism. Totodată, am poposit în orașul manifestărilor artistice și am construit cu cărămizi colorate în șantierul eematico!

Pentru detalii, scrie-ne la hello@eematico.org

Photogallery