eematico Playdates

eematico Playdates
- activități pentru copii +4 ani

O  nouă serie de ateliere este pregătită să ne poarte într-o călătorie peste timpuri pentru a descoperi și înțelege lumi vechi și pentru a bucura și simți avantajul lumilor noi din care facem parte. Vizităm istoria omenirii în haine de arheologi și să explorăm diverse culturi, descoperim magia jocurilor și jucăriilor antice și nu în ultimul rând, cercetăm îndeaproape marile invenții ale omenirii, comparând evoluția și eficiența instrumentelor pe care oamenii le-au creat de-a lungul timpului.

Muzeul de arheologie  

Luăm parte la o călătorie imaginară care ne va dezvălui civilizații apuse. Aflăm cum ia naștere un muzeu și care este rolul acestuia în viețile noastre. Descoperim comori bine ascunse în nisip, folosindu-ne de tolba plină cu cele mai năstrușnice echipamente arheologice,  îndeplinind misiunile de pe harta de joc. Aflăm cum ia naștere un muzeu și care este rolul acestuia în viețile noastre și bricolăm cel mai jucăuș schelet pentru un muzeu de arheologie interactiv.


Culturi din jurul lumii

Plecăm într-o călătorie culturală pentru a releva și admira diversitatea oamenilor de pe planeta noastră. Facem cunoștință cu culturi mai puțin cunoscute, analizăm obiceiurile, reproducem stilurile de viață prin construcții la scară mare. Alegem podoabe pentru noi și oaspeții noștri și ne pictăm fețele pentru a ne integra printre localnici.  


Mari invenții 

Aducem un omagiu marilor oameni de știință care prin descoperirile și invențiilor lor ne-au transformat viețile. Facem cunoștință cu nume de inventatori celebri și investigăm îndeaproape descoperirile lor revoluționare. Printre obiectele explorate se numără și pascalina,  primul calculator existent, dar și mașina de scris. Cercetăm îndeaproape cum funcționează prin teste adresate invențiilor, facem calcule complexe și ne distrăm cu provocări de redactare. Povestim despre tipografie și ne bricolăm o presă de tipar ca amintire în cinstea acestor mari invenții.


Bătălia din bucătărie: manual vs automat

Povestim despre evoluția și impactul tehnologiei asupra vieții cotidiene și testăm îndeaproape ustensilele din laborator. Vom compara modalități vechi și noi de procesare a câtorva alimente, iar  râșnița, mojarul, telul și mixerul vor face cu siguranță o echipă bună cu sarea, piperul, cafeaua și albusul de ou. Organizăm marea bătălie a ustensilelor prin provocări multiple pentru a vedea care echipă va reuși să facă cel mai delicios desert.


Preț: 125 lei

Date:

Vârstă: +4 ani

Locație: sală din cadrul MATER, Splaiul Unirii, nr 160, punct de întâlnire Recepție MATER

Oferte promoționale:

*335 lei pentru un pachet de trei activități

*530 lei pentru un pachet de 4+1 

*5% reducere pentru fiecare participant dintr-un grup de cel puțin doi prieteni.

Ofertele nu se cumulează!

Vă rugăm să țineți cont că pe parcursul activităților toți participanții (inclusiv trainerii eematico) vor trebui să poarte mască. Nu vom permite accesul la activitate copiilor care prezintă simptome evidente de boli contagioase. Chiar dacă restricțiile au fost ridicate credem că este potrivit să le menținem încă o vreme astfel de măsuri. Dorim să ne asigurăm că toată lumea este în sigranța și putem să continuăm să desfășurăm activitățile cu prezență fizică fără întreruperi. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Inscriere eematico Playdates

Vreau să aflu când sunt următoarele ateliere

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!