eematico Playdates - activități de sărbători

eematico Playdates
- activități pentru copii +4 ani

Ho-Ho-Ho,

Urmează chiar cea mai frumoasă perioadă din an și cum să o petrecem, dacă nu împreună? Atelierul de jucării al Moșului se mută chiar la eematico, așa că noi vă așteptăm să pășim împreună în spiritul sărbatorilor și să bricolăm fel de fel de jucării.


Atelier eematico Crafts

Vino și tu alături de noi într-o aventură în care vă propunem o serie de activități bazate pe creativitate și construcție. Avem la dispoziție o multitudine de materiale care abia așteaptă să fie aranjate în cele mai inedite construcții. Ne transformăm în arhitecți și ingineri și găsim soluții practice pentru ridicarea clădirilor, iar lucrul în echipă ne va ajuta să găsim cele mai inventive soluții pentru provocările pregătite.
Preț: 150 lei (include gustare)
Data: Sambata, 27 noiembrie, între orele 17:00 - 20:00
Vârstă: 5-10 ani
Locație: Biblioteca de Materiale MATER, Splaiul Unirii, nr 160

 Atelier Fabrica lui Moș Nicolae

Atelierul lui Mos Nicolae își deschide porțile la eematico. Copiii sunt invitați să își bricoleze propriile jucării și, mai mult de atât, ne vom transforma în spiridușii Moșului, ajutându-l să confecționeze cadouri pentru alți copii. Chiar dacă afară nu ninge încă, magia acestei sărbători a ajuns în laboratorul nostru de experimente și trainerii eematico sunt dornici ca alături de cei mici să creeze zăpadă.

Preț: 120 lei
Data: Duminica, 5 decembrie, între orele 10:00 - 12:00
Vârstă: +4
Locație: sală din cadrul MATER, Splaiul Unirii, nr 160, punct de întâlnire Recepție MATER

Atelier Fabrica lui Moș Crăciun

Moș Crăciun ne invită si anul acesta să ne bucurăm de magia sărbătorilor și să petrecem împreună momente simpatice. Hai și tu în gasca Moșului, să descoperim împreună surprizele pe care ni le-a pregătit. Copiii își fabrică propriile jucării ți dau frâu liber imaginației.

În prima sesiune de ateliere, vom folosi elemente naturale pentru a confecționa decoratiuni tematice și bormașinile ne vor fi de mare ajutor. Cu ajutorul scoicilor, vom crea îngerași, iar conurile de brad vor fi transformate ca prin minune în oameni de zăpadă.
În cea de-a doua sesiune, vedeta întâlnirii va fi glue gun-ul, cu ajutorul căruia ne vom bricola tot felul de obiecte. Ghirlandele luminoase, spiridușii din fetru și fulgii de nea, abia așteaptă să prindă viață în mânuțele pricepute.

Preț: 120 lei
Data:
Sâmbătă, 11 decembrie, între orele 15.00 - 17.00
Sâmbătă, 18 decembrie, între orele 15.00 - 17.00
Duminică, 19 decembrie, între orele 10.00 - 12.00
Vârstă: +4
Locație: sală din cadrul MATER, Splaiul Unirii, nr 160, punct de întâlnire Recepție MATER


Participarea la acest eveniment se face pe baza certificatului verde sau a testării COVID-19. De asemenea, vă asigurăm că toți membrii echipei noastre sunt fie vaccinați, fie testați cu o zi înainte de începerea evenimentului.

Inscriere eematico Playdates - activități de sărbători

Vreau să mă înscriu pentru:

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!