Curs Natural Sciences

Curs pentru copii de 7-12 ani

Trăim într-o lume în care apar profesii și ocupații noi în fiecare zi, o lume în care nu știm cum vor arăta joburile copiilor noștri. Într-o lume în care cu toții îmbrățisăm tot mai mult tehnologia, noi vă invităm să ne oprim pentru o clipă și să ne concentrăm pe știința naturii! De ce? Pentru că ea ne oferă prilejul să înțelegem lumea înconjurătoare, să asimilăm concepte complexe și să ne pregătim corespunzător pentru viitorul necunoscut!

Noul curs marca eematico - Natural Sciences – îi ajută pe cei mici să înțeleagă lumea în care trăiesc în toată complexitatea sa. Fie că vorbim de diverse metode de comunicare, de telegraf, codul Morse sau despre animale, obiectivele educaționale setate vor susține permanent dezvoltarea abilităților necesare pentru joburile viitorului și pregătirea juniorilor pentru a face față provocărilor.

De-a lungul cursului, alcătuit din 3 module, vom explora zeci de metode de comunicare care există pe Pământ, de la comunicarea animalelor în natură la Wi-fi, vom descoperi schimbările prin care trece Planeta, cauzele și efectele și ce putem face chiar noi. Dar cel mai important, în tot acest timp, vom potența și exersa gândirea investigativă și logică, vom conștientiza efectele acțiunilor de zi cu zi și vom stimula atitudinea proactivă și lucrul în echipă.

Viitorul este creat chiar acum, iar noi vrem să contribuim la asta alături de micile generații.   

Dacă încă nu te-ai hotărât să ni te alături, am pregătit o prezentare detaliată aici.

În martie începem primele două module din acest curs și se achiziționează integral.


Inscriere Curs Natural Sciences

Grupele de la cursul Natural Sciences reîncep în luna octombrie. Dacă dorești, te punem pe o listă de interesați și ne auzim atunci. :)

Vreau să mă înscriu la alte activități eematico:


Detalii
Reamintim: Momentan nu mai desfășurăm cursuri la sediu! Susținem cursuri doar în școli și grădinițe! Dacă sunteți interesați vă rugăm să vizitați pagina de cursuri opționale pentru grădinițe aici sau pentru școli aici . Mulțumim :)

Cursul cuprinde 2 module, respectiv 8 ședințe tematice a câte 1,5 ore.

Prețul cursului este 690 RON.

Se aplică o reducere de 10% pentru frați.


După înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!