Curs Maker Exploratorium

Curs pentru copii de 7 – 12 ani

De la cutiuțe, geoboard-uri, mașinuțe la scripeți și circuite electrice, toate se pregătesc pentru a-i învăța pe copii concepte despre Geometrie, Mișcarea corpurilor, Mecanisme, Electricitate, Ştiinţa Materiei, Optică și Acustică!

Cursul Maker Exploratorium le oferă copiilor oportunitatea de a cunoaște și descoperi noțiuni și fenomene și de a le putea recunoaște în realitatea lor cotidiană. Principala manieră prin care ei își vor realiza obiecte reprezentative pentru conceptele studiate este bricolajul.


Proiectele pe care le bricolează şi materialele didactive pe care le explorează îi vor învăța pe copii despre forme, corpuri geometrice și proprietățile lor, despre mișcarea de rotație și elemente de aerodinamică, despre diverse tipuri de mecanisme și utilitatea lor în lumea care ne înconjoară, despre componentele unui circuit electric și felul în care acesta funcționează, despre electromagnetism și lumină, lentile şi oglinzi, molecule şi cristale, proprităţile materialelor şi multe altele!

Scopul final al cursului este ca micii nostri makeri să-și antreneze abilităti cu rol adaptativ și care contribuie la dezvoltarea lor armonioasă. Abilitățile pe care se focusează cursul sunt din aria socială (comunicare, negociere, lucru în echipa, coordonare și cooperare, etc.), din zona dezvoltării cognitive (gândirea în toate formele sale, rezolvarea problemelor, reprezentarea spațială, memoria, imaginația) și din sfera dezvoltării motricității (grosieră și fină).

Cu ce rămâne copilul în urma cursului:

  • micul explorator va avea o înțelegere mai bună asupra obiectelor și fenomenelor din realitatea sa actuală;
  • își va fi antrenat abilități din aria socială, cognitivă si motrică;
  • va cunoaște pașii de bază în realizarea unui proiect propriu;
  • va dobândi experienta în utilizarea potrivita a uneltelor și sculelor;
  • va avea acasă peste 12 proiecte proprii

Pentru curioși, am pregătit o PREZENTARE detaliată.

Inscriere Curs Maker Exploratorium

Vreau să mă înscriu la alte activități:


Detalii
Din octombrie 2019, cursul Maker Exploratorium este integrat în programul after-school. Mai multe detalii găsiți pe pagina Club după școală (7-12 ani).

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!