Constructor Club

Am dat startul Clubului de Constructori eematico! Pasionații de construcții sunt așteptați la atelierele Constructor Club, unde sunt liberi să asambleze și să testeze fel și fel de piese, lucrând individual sau în echipă. În cadrul clubului, spre deosebire de programele educaționale, punem mult mai mult accentul pe joacă liberă, însă nu uităm nici de dezvoltarea abilităților sociale, motrice și nu numai.

Piese din polistiren, cărămizi din lut ars, piese de lemn, șuruburi, piulițe, scule și unelte și multe altele ne vor ajuta să ne imaginăm și să înălțăm lumi întregi. Tematicile se schimbă de la săptămână la săptămână, așa că vom avea mereu ceva nou de explorat.

Card de membru - Constructor Club

Odată cu prima participare, primești și un „card” de fidelitate cu care poți caștiga premii. La 3 ateliere primești o insignă, la 6 ateliere primești o marionetă asamblabilă la alegere, iar la 10 ateliere primești o jucărie-kit de asamblare eematico la alegere.

Inscriere Constructor Club

Vreau să fac înscrierea la atelierele Constructor Club (4-9 ani):


Un atelier din cadrul Constructor Club durează 1,5 ore și are prețul de 80 RON.

Pentru frați se aplică o reducere de 10%. 

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!