Constructor Club

Am dat startul Clubului de Constructori eematico! Pasionații de construcții sunt așteptați la atelierele Constructor Club, unde sunt liberi să asambleze și să testeze fel și fel de piese, lucrând individual sau în echipă. În cadrul clubului, spre deosebire de programele educaționale, punem mult mai mult accentul pe joacă liberă, însă nu uităm nici de dezvoltarea abilităților sociale, motrice și nu numai.

Piese din polistiren, cărămizi din lut ars, piese de lemn, șuruburi, piulițe, scule și unelte și multe altele ne vor ajuta să ne imaginăm și să înălțăm lumi întregi. Tematicile se schimbă de la săptămână la săptămână, așa că vom avea mereu ceva nou de explorat.

Card de membru - Constructor Club

Odată cu prima participare, primești și un „card” de fidelitate cu care poți caștiga premii. La 3 ateliere primești o insignă, la 6 ateliere primești o marionetă asamblabilă la alegere, iar la 10 ateliere primești o jucărie-kit de asamblare eematico la alegere.

CONSTRUCTOR WEEK

22 - 25 aprilie

Transformăm studioul eematico într-o lume fantastică în vacanța de primăvară pentru micii constructori, între 22 și 25 aprilie! Ne așteaptă 4 zile de Constructor Week, iar în fiecare zi avem câte o misiune de îndeplinit pe tărâmuri magice. Testăm mecanisme de zor, bricolăm, înălțăm un turn și un dom, ne facem propriul parfum, coacem, grădinărim și multe alte provocări numai bune pentru o vacanță de poveste.

Programul zilnic: 9.00 - 17.00

Ziua 1: The Dwarf's Wood Factory - explorăm mecanisme, ne distrăm cu boardgames marca eematico, bricolăm un suvenir și coacem brioșe.

Ziua 2: The Queen's Towerconstruim „turnul reginei” la scară mare, creăm o machetă de luat acasă, ne distrăm cu boardgames și încheiem ziua cu un film.

Ziua 3: The Wizard's Laboratoryfacem experimente, producem parfum pe care îl luăm acasă, coacem pâine și ne relaxmăm cu boardgames.

Ziua 4: The King's Palaceconsturim un dom regal, ne facem propria grădină și plantăm semințe în ghiveci pe care îl luăm acasă, trecem la boardgames și încheiem cu un film.

O zi valorează 3 puncte pe cardul de fidelitate.

Inscriere Constructor Club

Vreau să fac înscrierea la CONSTRUCTOR WEEK (5-12 ani):

Vreau să fac înscrierea la atelierele Constructor Club (4-9 ani)


Detalii

Constructor Week, orele 9.00 - 17.00

  • Toate cele 4 zile, 22-25 aprilie - prețul de 660 RON
  • 1, 2 sau 3 zile - prețul de 180 RON / zi

Constructor Club durează 1,5 ore. Prețul este de 80 RON / atelier.


Pentru frați se aplică o reducere de 10%.  Pentru prieteni se aplică o reducere de 5%.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!