Școala de vară

Ateliere all-day pentru copii de 5-12 ani

În vacanța de vară, eematico transformă studioul în tărâmul poveștilor sub formă de ateliere all-day. Pregătim tot felul de provocări, jocuri, construcții, experimente și chiar plimbări în parc sau la muzee. Mesele de prânz copioase și gustările sănătoase sunt asigurate de noi. Plimbările le vom face la pas sau cu mijloacele de transport în comun.

Card de membru

În fiecare zi de Școală de vară primești un punct. La 5 puncte adunate, primești o insignă, la 10 puncte adunate primești o marionetă de asamblat și la 15 puncte adunate primești o jucărie eematico kit de asamblare.

*Activitățile au loc doar dacă se strâng minim 4 copii în grupă.

Școala de vară 2019 s-a încheiat, însă plănuim să organizăm astfel de activități și în viitoarele vacanțe școlare.

Inscriere Școala de vară

Sunt interesat de acest tip de activități de zi:


Detalii

Școala de vară 2019 s-a încheiat. Înscrie-te în baza noastră de date și te anunțăm prin newsletter când mai organizăm astfel de activități. :)

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!