Constructor Club

Activități pentru copii de 4-9 ani

După o vacanță binemeritată, în care ne-am recăpătat energia, ne facem de lucru cât să nu simțim iarna. Ne antrenăm la atelierele Constructor Club, unde explorăm materiale didactice, ne bricolăm proiecte, experimentăm cu soluții și înălțăm o construcție mare.

Program

To the Moon and Back - bricolaj: marți, 7 ianuarie, orele 10.00 - 11.30

Începem anul în forță și vom bricola un mijloc de transport fascinant: racheta! Fierăstrăul electric și bormașină ne vor fi alături, iar distracția e nelipsită! Oare unde vom decola?

A Story of Ice and Fire - experimente: marți, 7 ianuarie, orele 18.00 - 19.30

Știința din spatele a două elemente atât de misterioase - gheața și focul -  va fi elucidată de către copii prin experimente năstrușnice. Relațiile dintre hidrogen și oxigen vor fi cercetate cu atenție și vor fi supuse unor teste. Fiecare copil va pleca acasă cu un gel de duș „înghețat” și un săpun „în flăcări”, fabricate chiar de-ale lor mâini dibace.  

The Journey of Light - explorare: miercuri, 8 ianuarie, orele 18.00 - 19.30

Lumina este vedeta atelierului de joi, unde copiii urmăresc drumul unui fascicul în labirintul luminii, studiază prin joacă spectrul vizibil, observă misterul Discului lui Newton și testează lupele colorate.

The Queen's Tower - construire: joi, 9 ianuarie, orele 10.00 - 11.30

Cu cât sunt mai mulți, cu atât distracția crește! Lucrăm în echipă și ridicăm o construcție mai înalță decât noi, turnul „reginei”. Să mai spunem și că ne putem urca în el pentru a vedea priveliștea de sus?

*Activitățile încep cu minim 4 copii în grupă.


Ne pare rău, datorită crizei sanitare COVID-19 și măsurilor impuse momentan nu desfășurăm cursuri sau activități la sediu sau în deplasare. Dacă doriți să rămâneți informați privind data la care se vor relua cursurile și activitățile de acest tip sau doriți noutăți vă rugăm completați formularul de mai jos. De asemenea vă invitam să vizitați pagina noastră de cursuri online cu materiale didactice livrate acasă -> aici
Inscriere Constructor Club

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!