Constructor Week

Future Innovators Lab: 28 octombrie - 1 noiembrie

Activități pentru copii de 5-12 ani, orele 9.00 - 17.00

În vacanța școlară, eematico transformă studioul într-un laborator de experimente, meșterit, tehnologie, construire la scară mare și joacă liberă. Activitățile îi ajută pe copii să își dezvolte lucrul în echipă, motricitatea, explorarea și inventarea unor idei noi, soluționarea provocărilor, creativitatea. Mesele de prânz și gustările sănătoase sunt asigurate de noi. În prima parte a zilei copiii rezolvă provocările și proiectele, iar în a doua parte a zilei au parte de activități de relaxare și joacă liberă.

Card de membru

În fiecare zi de participare primești un punct. La 5 puncte adunate, primești o insignă, la 10 puncte adunate primești o marionetă de asamblat și la 15 puncte adunate primești o jucărie eematico kit de asamblare. 


*Activitățile încep cu minim 4 copii în grupă.

Tematici

Ziua 1: Bio-inspired technology

Ne inspirăm din natură și de la diferite animale pentru a afla despre descoperirile revoluționare în domeniul medicinei, despre tehnologiile fascinante în design și pentru a aduce soluții inovatoare în lumea construcțiilor și a textilelor. Ziua este dedicată testărilor și cercetărilor.

Ziua 2: Brico Robot

Ne încălzim mâinile și ne apucăm de găurit, înșurubat, bătut cu unelte. Punem în scenă kitul Makey Makey și creăm circuite electrice. Toate ne antrenează pentru a construi, în final, un roboțel din lemn.

Ziua 3: Creative Chemist

Pășim în lumea chimiei cu ajutorul kitului de atomi „agățători”. După ce aflăm ce fel de legături prietenoase se creează, ne punem halatele de chimiști și testăm pe bune soluții în laborator. Oare vom reuși să creăm prin experimente un aliment comestibil?

Ziua 4: Cosmic Constructor

Ne suflecăm mânecile, căci azi avem de construit. Studiem planurile, colaborăm, potrivim piesele, înșurubăm, prindem cu bormașina, decorăm și...construcția e gata! Numai bună de a fi transportată pe altă planetă!

Ziua 5: Internet of Toys

Înțelegem codul binar cu ajutorul unui computer din lemn plin cu ghicitori, descoperim mijloacele de comunicare ale oamenilor și aflăm cum se face un joc digital prin joacă reală. 


Inscriere Constructor Week

Vreau să mă înscriu la Constructor Week:


Detalii

Atelierele se desfășoară între orele 9.00 și 17.00. Masa de prânz și gustările sunt incluse în preț. 

Prețuri:

180 lei pe zi

855 lei pe săptămână (28 oct - 1 nov)

Pentru frați se aplică o reducere de 10%, iar pentru prieteni, o reducere de 5%.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!