Tabere de construire pentru copii și părinți

În acest an, aducem o viziune nouă în tabrele de construire pentru părinți și copii. Ne bucurăm de colaborarea cu Liliana Hadji, un psiholog dedicat și pasionat de dezvoltarea copiilor și a relațiilor familiale armonioase. Parteneriatul nostru se bazează pe o viziune comună despre importanța creșterii sănătoase și a conexiunii autentice în cadrul familiei, iar împreună aducem o perspectivă nouă, propunându-ne să oferim participanților o experiență de neuitat. Astfel, în fiecare tabără, punem la dispoziție participanților oportunități autentice de învățare și conexiune.


Ești curios să afli care este viziunea Lilianei Hadji despre taberele de construire părinți-copii?

Extrase din vâltoarea lumii, familiile pot trăi o bucată de viață în conectare și reflecție. Cele 6 zile sunt o oportunitate uimitoare de a ieși din rutinele zilnice pentru a ne așeza un pic pe marginea lucrurilor și pentru a le privi cu calm și curiozitate. Fiecare familie are un set propriu de valori, țeluri, aspirații, navigând într-o direcție unică pe traseul său evolutiv. Tabăra în acest sens devine un laborator de autocunoaștere, într-un cadru în care punem știința psihologică la treabă practică și o îmbinăm cu activități de construit și bricolaj. Trainerii vor provoca participanții la experiențe inedite, iar psihologul nostru va fi agil ca o bufniță pentru a surprinde mecanisme și înclinații umane, raționale sau de natură emoțională. Iar apoi va convoca fiecare familie la masa rotundă a conștientizării. Sună fantastic, nu?!


În timp ce descoperi viziunea Lilianei, să aruncăm o privire și la parcursul său profesional, care aduce înțelegere și expertiză solidă în sprijinul familiilor și dezvoltării copiilor.


Liliana Hadji, consilier psihologic, trainer, designer de cursuri de antrenament al minții copiilor. De 14 ani creează și livrează activități dedicate dezvoltării emoționale și sociale, precum și a potențialului copiilor. Liliana a înființat Gritty Education, un hub jucaus dedicat cultivării virtuților și caracterului în familii. Ea însăși își pune filosofia în aplicare în relația cu cei trei copii ai săi, antrenându-le autocontrolul, rezistența la frustrare, atenția, perseverența, inteligența socială, optimismul, recunoștința, flexibilitatea, bucuria de a face bine și arta de a trăi în prezent, valorizând mai mult relațiile în defavoarea obiectelor atractive. Liliana îmbrățișează stoicismul și crede în planeta oamenilor cu bun simț, dornici să-și pună talentele în slujba comunității din care fac parte.

Acum că ai aflat mai multe despre viziunea noastră pentru Taberele de Construire pentru Copii și Părinți, este momentul să te înscrii și să experimentezi această aventură magică alături de noi! Îti place aventura, te încântă descoperirea de locuri noi, dai dovadă de mult curaj, îți păstrezi curiozitatea aprinsă, ești o persoană neînfricată, te fascinează magia, te pasionează știința și îți place să lucrezi în echipă? 


Anul acesta mergem pe Insula Magică a Profesorului Alfred!

Vino alături de Profesorul Alfred și companionul lui pufos, bufnița Fionn, la  Academia eematico de Magie să transformăm ordinarul în extraordinar!

Academia eematico de Magie  își deschide porțile pentru noi studenți anul acesta, iar  casele fermecate așteaptă doritorii de a stăpâni tainele magiei! Fiecare casă din cele patru, Casa Cerbului de Aur, Casa Vulturului de Oțel, Casa Cârtiței de Bronz și Casa Somonului Auriu,  poartă o identitate și o valoare aparte.

Adevărații magicieni știu că magia se naște din înțelegerea profundă a legilor universului și pentru a-i stăpâni tainele ai nevoie de studii aprofundate, de mult antrenament și perseverență.

Programul Academiei eematico de Magie cuprinde materii precum astronomia,  poțiunile, metamorfologia, plantologia, ceaslovul zburător și triatlonul alchimiștilor, dar și multă distracție, joacă și transformări magice! Lumos!

Biletele pentru Tabăra de Construire pentru Copii și Părinți includ:

  • Cazare 5 nopți/6 zile  la o pensiune la poalele muntelui Piatra Craiului

Gazda noastră, Pensiunea Casa Tăbăcaru, dispune de camere spațioase, fiecare având vedere către frumuseșea locului și o curte generoasă cu zone de relaxare și pomi fructiferi. Peisajele din jur ne vor invita la drumeții către peștera din apropiere, iar tiroliana de 800 metri va completa experiența taberei.

  • 3 mese pe zi + gustări sănătoase

Copiii și părinții pot alege între meniul mixt sau vegetarian. Ne preocupăm de nevoile speciale legate de alergii sau intoleranțe alimentare și ajustăm meniurile corespunzător.

  • Toate materialele și uneltele necesare super-activităților planificate

Fiecare participant va avea propriul set de materiale pentru atelierele de bricolaj și activități practice. Copiii și părinții vor putea testa și folosi uneltele necesare pentru construcții.

  • 1 Trainer la 6 participanți

Ne dorim ca fiecare participant în taberele eematico să aibă posibilitatea să-și folosească potențialul la maximum, să-și antreneze abilitățile și să însușească deprinderi noi.

  • Ateliere de lucru în familie și sesiuni individuale de consiliere și coaching pentru părinți

Pe lângă activitățile de pe șantier și accesoriile acestora, menite să potențeze abilitățile motrice, pe cele sociale și pe cele cognitive, veți putea participa la o serie de workshop-uri experiențiale, ateliere tematice de lucru în familie,  întâlniri individuale de consiliere și coaching, dar și întâlniri de dezvoltare personală de grup cu psihologul taberei, Liliana Hadji.

Vino în Taberele de construire pentru copii și părinți să transformăm ordinarul în extraordinar, cu magia conexiunii de familie!

Descoperă mai multe detalii aici.

Tabel prețuri


Inscriere Tabere de construire pentru copii și părinți

Vreau să mă înscriu în Tabăra de Construire Părinți & Copii


După înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 de ore.


Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!