Program de Descoperire Vocațională

Programul de Descoperire Vocațională pentru tinerii din liceele vocaționale din București

Din 2023 implementăm Programul de Descoperire Vocațională în cadrul Solidarity FabLab, iar până acum au beneficiat de activități 150 de elevi din liceele tehnologice din București.

Continuăm Programul de Descoperire Vocațională și în 2024, cu dorința de le oferi adolescenților șansa de a-și descoperi și de a-și antrena un set de abilități de bază peste care să poată dezvolta competențe din zona fabricației digitale și prototiparii rapide.


Pe lângă aceste abilități dorim să creăm un cadru în care tinerii să poată descoperi și exersa un abilități de viață precum: colaborare, comunicare, exprimarea creativității, gândirea critică prin rezolvarea de probleme, capacitatea analitică și gestionarea resurselor.


Și asta nu e tot! Pentru cei pasionați de lumea fotografiei și a universul video, am pregătit cursul de creare de conținut vizual. Ne dorim să le oferim adolescenților oportunitatea de a-și dezvolta un set complet de abilități pe care le pot folosi în crearea de conținut vizual captivant pentru social media și chiar pentru contexte profesionale simple. Află mai multe despre acest curs aici.

Descoperă experiența autentică a tinerilor de la Colegiu Tehnic Anghel Salighny București după participarea în program:

Cele 8 întâlniri, fiecare cu o activitate diferită, încurajează educația STEAM. Fiecare sesiune de lucru este menită să deschidă interesul pentru fabricarea digitală și prototiparea rapidă și să îi ajute să înțeleagă abilitățile pe care ar dori să continue să le dezvolte în celelalte etape ale programului.

Participarea adolescenților la proiecte de bricolaj și experimente le deschide noi orizonturi, îi ajută să învețe noțiuni din programa școlară într-un mod distractiv și practic și îi ajută să-și dezvolte creativitatea și abilitățile practice, pregătindu-i pentru provocările și oportunitățile viitoare.


Descoperă mai multe informații despre cele 8 ateliere și înscrie-te la următoarea grupă:


Programul de Descoperire Vocațională este menit să ofere noi șanse, oferind tinerilor oportunități noi prin dezvoltarea abilităților de bază pe care să clădească competențe în fabricația digitală. Această inițiativă este parte a proiectului Solidarity Fab Lab, dezvoltat împreună cu Nod Makerspace și susținut de Fundatia Orange.

Inscriere Program de Descoperire Vocațională

null

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!