Curs foto-video pentru adolescenți

Descoperă-ți Creativitatea în Mediul Digital: Cursul de crearea de conținut vizual

În 2023, am avut oportunitatea de a implementa Programul de Descoperire Vocațională în cadrul Solidarity FabLab pentru 150 de beneficiari, elevi din liceele tehnologice din București, pentru a-și antrena un set de abilități de bază peste care să poată dezvolta competențe din zona fabricației digitale și prototiparii rapide. A fost o experiență minunată să lucrăm împreună, să explorăm și să descoperim pasiunea și abilitățile acestor tineri pentru tehnologie și creație.

În urma feedback-ului pozitiv primit și a rezultatelor obținute, suntem încântați să vă anunțăm că în 2024 extindem oferta educațională. Pe lângă cursurile existente, adăugăm acum un modul digital de foto-video, pentru a îmbogăți și mai mult experiența participanților. Ne dorim să le oferim adolescenților oportunitatea de a-și dezvolta un set complet de abilități pe care le pot folosi în crearea de conținut vizual captivant pentru social media și chiar pentru contexte profesionale simple.

Cursul de creare de conținut vizual foto-video a fost conceput special pentru adolescenți, cu scopul de a le oferi oportunitatea de a-și explora pasiunea pentru media digitală într-un mediu interactiv și captivant. Pornind de la o serie de instrumente și cunoștințe de bază, ne propunem să îi încurajăm să-și exprime creativitatea și să-și dezvolte competențele practice în domeniul vizual și digital, în timp ce învață prin experiență și joacă. Scopul nostru este să le oferim adolescenților un cadru educațional care să le permită să înțeleagă procesele de bază ale creării de conținut și să-și dezvolte aptitudinile într-un mod care să le ofere avantaje într-o lume digitală în continuă schimbare.

La cursul de creare de conținut vizual,  vom explora concepte simple, cum ar fi încadrarea corectă a subiectului, regulile de compoziție și modul de folosire a luminii naturale sau disponibile pentru a-ți îmbunătăți creațiile. Vei învăța cum să-ți îmbunătățești sunetul filmărilor și să editezi video-uri cu software gratuit, atât pe telefon cât și pe calculator.

Cu o abordare practică și multe provocări pe parcursul cursului, vei avea ocazia să experimentezi și să-ți analizezi rezultatele, învățând din fiecare pas pe care îl faci. Indiferent dacă ești interesat de conținut scurt sau lung, acest curs îți va oferi cunoștințele și abilitățile de bază necesare pentru a-ți exprima creativitatea în mediul digital.


Structura cursului:


Dacă te pasionează lumea fotografiei și universul video și ești în căutarea primei oportunități de carieră, acest curs este pentru tine. Nu îți vom cere să devii un expert în domeniu, ci să descoperi cum să-ți pui în valoare creativitatea folosind echipamentele pe care le ai la îndemână, fie ele telefoane mobile sau echipamente profesionale.

Pregătește-te să-ți explorezi talentul și să-ți dezvolți abilitățile într-un mediu prietenos și plin de inspirație!


Descoperă mai multe detalii aici.

Cursul de creare de conținut vizual este menit să ofere noi șanse, oferind tinerilor oportunități noi prin dezvoltarea abilităților de bază pe care să clădească competențe în fabricația digitală. Această inițiativă este parte a proiectului Solidarity Fab Lab, dezvoltat împreună cu Nod Makerspace și susținut de Fundatia Orange.

Inscriere Curs foto-video pentru adolescenți

null

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!