Un feedback minunat, dar care ne-a pus pe gânduri.


Ne-am bucurat nespus de mult să vedem că cei de la Hotnews au ales să scrie despre activitatea noastră şi că au vorbit atât de frumos despre cursurile şi filosofia care a dat naștere acestui proiect minunat. Mulţumim tare, tare mult!

Un comentariu la articol ne-a atras atenția, atât prin pasiunea mesajului, cât și pentru importanța celor scrise:

Sunteti minunati! Copiii mei au crescut cu eematico, dar mai ales inginericum. Daca ii intreba cineva ce vor sa se faca , raspunsul era fizician si chimista. Au iubit atat de mult fizica si chimia incat abea asteptau sa le faca la scoala. Si apoi a venit clasa a sasea, a saptea.... si a fost o dezamagire crunta, fizica predata in scoala e anticopii. Degeaba le-am explicat si profesorilor de la centrul de excelenta ca fizica nu se face cu creion si hartie rezolvand probleme pentru olimpiada, se face cu experimente, jucandu-te, se face descoperind lucruri.
Inginericum a dat aripi copiilor mei, iar profesorii din scoli nu au stiut sa construiasca pe ele. Pacat ca nu sunt si pentru copii mai mari, un fel de cerc, âclub... cred ca le-ar retrezi interesul si i-ar ajuta tare mult la scoala.

Este un feedback care ne întristează și ne bucură în același timp. Voi cum credeți că am putea sprijini mai mult educația din școli?

P.S. Multe mulțumiri persoanei care ne-a scris acest mesaj minunat.


Posted in: eematico