Tabere de construire pentru copii

Taberele de construire eematico aduc an de an tematici care mai de care mai îndrăgite de copii. Când singura limită este imaginaţia, e greu să nu fii prins în poveste.  Aşa că eematiconii s-au întrecut pe sine, iar în vara anului 2021 au curajoasa misiune de a porni într-o EXPEDIȚIE SUBMARINĂ. Dar cum ar putea reuşi să facă asta fără ajutorul mult cunoscuţilor mini-savanţi şi mini-makeri? Descoperă toate detaliile în prezentare!

Submarinul Nautilus și Constructorii Subacvatici

Tabere pentru copii (7-12 ani) și Tabere pentru părinți și copii (+4 ani)


Submarinul nostru Nautilus este nerăbdător să strângă lângă el cutezatorul echipaj pentru a pleca în cea mai fascinantă călătorie la care am luat parte până acum, într-o călătorie magică, plină de suspans și bogată în momente fantasmagorice.

Este pentru prima dată când o gașcă de constructori temerari vor străbate întinderi nemărginite de ape pentru a construi un oraș subacvatic. Un oraș cu case de locuit, cu laboratoare pentru cercetare și conservare a  biodiversității, cu spații de relaxare, cu grădini verticale și multe alte edificii care vor anima această lume nouă.

Personaje misterioase și fantastice se vor afișa în fața noastră și vor îmbogăți teatrul marin cu momente magice și de suspans. Grădini de o frumusețe aparte își vor deschide porțile în fața noastră pentru a putea admira tablouri vii și colorate create de anemone, pene de mare și corali de o frumusețe aparte. Vom avea parte de un concert de zile mari, căci grupurile de pești-înger ne vor fermeca prin calitățile lor supranaturale.

Vom merge pe urmele fabuloșilor exploratori și vom descoperi călătoriile și descoperirile lor de-a lungul timpului, despre preocupările lor pentru protejarea mediului, despre primul habitat construit vreodată sub ape, despre invențiile și filmele realizate în această lume fluidă.

Așadar, așteptăm în echipă exploratori neînfricați și dornici de aventură, constructori iscusiți, pasionați de știință, curioși să descoperi lucruri și lumi noi.

Mai multe detalii despre Tabără de copii AICI, iar pentru Tabăra părinți și copii AICI.


Tabără de Arhitectură

10-14 ani


Invităm micii arhitecti să se alăture unei noi provocări: Cum putem trăi sub ape? Pentru a rezolva o astfel de provocare micii arhitecti vor trebui să învețe să poarte mai multe pălării: constructor, inginer, oceanograf, biolog marin și multe altele.

Va trebui să ne gândim cum creăm spații construite, cum circulăm către și între ele; cum să facem ca să putem respira sub ape, cum să folosim apa mărilor pentru nevoile noastre, să vedem cum creăm energie și ce fel de construcții sunt necesare pentru asta; cum ne hrănim, ce fel de agricultură putem face astfel încât să nu agresăm sau exploatăm cu nesăbuință viața oceanelor; ce tipuri de structuri ne permit să facem acest lucru în mod rațional


Dis de dimineata ne vom îmbarca la bordul submarinului Nautilus și vom începe surmontarea provocărilor pe care marea le aduce în construirea unui habitat care să fie în echilibru cu mediul mai puțin tulburat de oameni al lumii de sub ape.

Cine este pregătit să creeze un oraș submarin și un loc de joacă pentru povestiri submarine?
Mai multe detalii AICI.TABEL PREȚURI
Cum a fost anul trecut?

Vara trecută am reușit să facem 6 tabere (Tabere pentru copii și Tabere pentru copii și părinți), la care au participat 90 de copii și părinți. 

Respectarea măsurilor de siguranță

Poate cel mai important aspect, am reușit să derulăm 6 tabere în condiții perfecte de siguranță. Nu a fost raportat nici un caz, am respectat normele impuse de autorități și am pus la dispoziție toate cele necesare pentru măsurile de igienă și distanțare.
Pensiuni cu priveliște

Ne-am bucurat de natura și de o priveliște minunată, care ne-a făcut să nu uităm să ne luăm pauze binemeritate. Cei mici s-au imprietenit cu animăluțele de la pensiune, iar cei mari s-au bucurat de timpul liber.Am construit Mașina Timpului

Înarmați cu scule electrice, unelte, multă curiozitate, determinare și voie bună, participanții noștri au reușit să construiască o masină a timpului veritabilă, cu care au străbătut lumi, secole și civilizații.


tunelul timpului tabere eematico vara 2020

Activități de relaxare

Juniorii au avut parte de multă joacă în curte, au cules zmeură, și-au consumat energia în trambulină, au luat gustări în aer liber, râsetele și glumele au fost prezente tot timpul, s-au distrat cu jocuri de saboteur, biliard, s-au relaxat pe iarba la soare și în leagăne.


turnul discovery express tabere eematico vara 2018

Înscrie-te completând formularul de mai jos!

Inscriere Tabere de construire pentru copii

Vreau să mă înscriu în Tabăra de Construire - pentru copii 7-12 ani

Vreau să mă înscriu în Tabăra de Construire Părinți & Copii (4 - 9 ani)

Vreau să mă înscriu în tabăra de Arhitectură - copii 10-15 aniDupă înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 de ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!