Tabere de construire pentru copii


Tempus Machina

Tabere pentru copii de 4-9 ani și 7-14 ani
Tabere pentru perechile de copii de 4+ ani și părinți

Taberele de construire eematico aduc an de an tematici care mai de care mai îndrăgite de copii. Când singura limită este imaginaţia, e greu să nu fii prins în poveste.  Aşa că eematiconii s-au întrecut pe sine, iar în vara anului 2020 au curajoasa misiune de a realiza prima călătorie în timp. Dar cum ar putea reuşi să facă asta fără ajutorul mult cunoscuţilor mini-savanţi şi mini-makeri? Descoperă toate detaliile în prezentare!

CĂLĂTORIA şi CONSTRUCȚIIILE

După ce vom descoperi secretele călătoriei în timp şi cum ar putea fi ea posibilă, misiunea echipei este să exploreze mașina timpului și să străbată lumi, secole și civilizații. Oare unde vom ajunge? Să fie oare într-o zi însorită din antichitate sau la un banchet într-o cetate medievală? Să fie oare la Florența în perioada Renașterii sau spre un viitor tehnologizat?

Tematica taberei creează contextul ideal pentru a explora alte epoci şi civilizaţii. Astfel, vom porni în misiunea de a cunoaşte trecutul şi a descoperi viitorul. Îi invităm pe cei mici să călătorească alături de gașca de eematiconi și să își lase imaginația liberă în universuri multiple, unde vom avea ocazia să ridicăm construcții emblematice, să aflăm despre aspectele cotidianului, să luăm parte la obiceiuri și traditii demult apuse, să redescoperim experimentele științifice ale epocilor trecute și să construim împreună viitorul. Poate ne vor provoca chiar piramidele, poate vom construi cot la cot cu roboți inteligenţi sau poate vom descoperi lumea înainte de electricitate. Cu siguranţă, imaginaţia ne va purta pe culmi fascinante

Tabăra de construire pentru copii și părinți vizează atât înălțarea unor structuri și pavilioane, cât și înălțarea, respectiv consolidarea relațiilor părinte-copil. Astfel, că pe lângă activitățile de pe șantier, veți primi acces și la sesiuni de evaluare, analiză și feedback asupra interacțiunilor dintre membrii familiei și un workshop de final pentru integrarea noilor achiziții relaționale.

Mașina timpului ne așteaptă!

Tabăra de Arhitectură

Tabere pentru copii de 10-14 ani

De-a lungul epocilor trecute, întâlnim fel și fel de construcții emblematice, care au la bază diferite principii testate de strămoșii arhitecți, precum și diferite tehnici de lucru. În viitor, construcțiile se vor adapta tot mai mult la schimbările de zi cu zi. Toate ne inspiră să ne imaginăm arhitectura viitorului și să ridicăm construcții bazate pe propria viziune, făcând un salt

Căutăm o echipă de arhitecți juniori care să accepte provocarea mașinii timpului și să lucreze alături de arhitecți adevărați, pe baza pașilor de lucru: analizăm tema, aflăm care pot fi constrângerile reale, alegem locul construcției, ținem cont de materiale și echilibrăm cele trei aspecte fundamentale ale unei construcții: utilitate, rezistență și estetică. Oare cum vor arăta proiectele copiilor numai bune de a fi teleportate în viitor?

Biletul pentru tabără include:

·         5 nopți/6 zile petrecute la Pensiunea Tăbăcaru din Peștera / Pensiunea Riffelt din Bran

·         3 mese/zi + gustări sănătoase

·         Transportul dus-întors București - pensiune tabără - București cu autocar autorizat (doar pentru Tabere pentru copii)

·         Design educațional propriu și concept original

·         Toate materialele și uneltele necesare activităților planificate

Tabel prețuri


Taberele vor avea loc la Pensiunea Riffelt din Bran și Casa Tăbăcaru din Peștera.

Inscriere Tabere de construire pentru copii

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!