Tabere de construire pentru copii 2024


Îti place aventura, te încântă descoperirea de locuri noi, dai dovadă de mult curaj, îți păstrezi curiozitatea aprinsă, ești o persoană neînfricată, te fascinează magia, te pasionează știința și îți place să lucrezi în echipă?  

Descoperă tematica Taberelor de Construire din vara 2024 și alege aventura magică a verii!

Insula Magică a Profesorului Alfred! 

Vino alături de Profesorul Alfred și companionul lui pufos, bufnița Fionn, la  Academia eematico de Magie să transformăm ordinarul în extraordinar! 

Academia eematico de Magie  își deschide porțile pentru noi studenți anul acesta, iar  casele fermecate așteaptă doritorii de a stăpâni tainele magiei! Fiecare casă din cele patru, Casa Cerbului de Aur, Casa Vulturului de Oțel, Casa Cârtiței de Bronz și Casa Somonului Auriu,  poartă o identitate și o valoare aparte. 

Adevărații magicieni știu că magia se naște din înțelegerea profundă a legilor universului și pentru a-i stăpâni tainele ai nevoie de studii aprofundate, de mult antrenament și perseverență.

Programul Academiei eematico de Magie cuprinde materii precum astronomia,  poțiunile, metamorfologia, plantologia, ceaslovul zburător și triatlonul alchimiștilor, dar și multă distracție, joacă și transformări magice! Lumos! 


Biletele pentru Tabăra de Construire (7-12 ani) și pentru Tabăra de Arhitectură (10-15 ani) includ:

  • Cazare 5 nopți/6 zile  la o pensiune la poalele muntelui Piatra Craiului

Gazda noastră, Pensiunea Casa Tăbăcaru, dispune de camere spațioase, fiecare având vedere către frumuseșea locului. Curtea extrem de generoasă, cu pomi fructiferi și spații special amenajate pentru relaxare: hamace, balansoare, leagăne, foișoare, va fi în exclusivitate la dispoziția noastră.  Pesajele din preajma pensiunii și din sat ne vor invita la drumeții pe dealurile din apropiere și ne vor ghida către peștera din apropiere. Participanții din tabără se vor putea bucura de o experiență de neuitat, căci pensiunea dispune de tiroliană cu o lungime de 800 de metri.

  • 3 mese pe zi + gustări sănătoase

Copiii pot opta pentru una din cele două variante de meniu: mixt sau vegetarian. Acordăm o deosebită atenție copiilor cu alergii sau intoleranțe alimentare și adaptăm meniurile în astfel de situații.

  • Transportul dus-întors cu trenul și cu autocar autorizat

Drumul din București către munte devine din ce în mai anevoios, iar nesfârșitele aglomerații și ambuteiaje de pe Valea Prahovei  pun la grea  încercare răbdarea copiilor și  transformă de cele mai multe ori momentele de început și sfârșit de tabără într-o experiență mai puțin plăcută. Ne propunem ca și anul aceasta să petrecem mai puțin timp în trafic și să profităm  de posibilitatea de a ne juca mai mult în curtea pensiunii, de aceea vom parcurge drumul de la București până la Brașov cu trenul, urmând ca de la Brașov până la Peștera să ajungem cu un autocar autorizat. Călătoria de la București la Brașov cu trenul le va permite copiilor să facă parte chiar din prima clipă din povestea taberelor, să se cunoască mult mai bine, să admire pădurile de conifere, să citească sau să joace diverse jocuri.  Călătorind cu trenul până la Brașov vom reduce emisiile de CO2 și vom contribui la reducerea amprentei de carbon.

Timpul petrecut pe drum se reduce, iar nivelul distracției crește!

  • Design educațional propriu și concept original

Fiecare sezon de tabere vine cu o tema nouă atât pentru copii, cât și pentru eematiconii care creează povestea, realizează designul educațional, designul construcțiilor și produc materialele necesare pentru fiecare tabără. Indiferent de tematica aleasă, certitudinea că vom construi la scara mare și posibilitatea copiilor de a folosi scule și unelte sunt de neclintit. 

  • Toate materialele și uneltele necesare super-activităților planificate

Fiecare participant în tabără va beneficia de propriul set de materiale  în cadrul atelierelor de bricolaj, activităților practice sau experimentelor. Totodată, copiii vor avea la dispoziție materialele necesare pentru realizarea construcțiilor și vor putea testa și folosi uneltele necesare pentru realizarea acestora.

  • 1 Trainer la 5 copii

Ne dorim ca fiecare participant în taberele eematico să aibă posibilitatea să-și folosească potențialul la maxim, să-și antreneze abilitățile și să însușească deprinderi noi, de aceea 1 trainer va fi responsabil de 5 copii. Trainerii le vor acorda copiilor atenția de care au nevoie pe toată durata zilei, vor fi alături de aceștia de la ora la care se trezesc și până la povestea de seara(dacă este cazul). 

  • Surprize  care  vor fi dezvăluite chiar în tabără!

Tabere pentru copii (7-12 ani)

Taberele reprezintă pentru copii oportunități pentru a-și testa și antrena abilitățile, pentru a-și explora și organiza valorile, pentru a-și descoperi și a-și accentua forțele, pentru a explora medii,oameni și situații noi și a se adapta la toate acestea! Pe toată durata taberei eematico, trainerii îi însoțesc pe copii în procesul cunoașterii de sine și adaptării la noile provocări și îi stimulează și îi încurajează pe aceștia să-și potențeze toate abilitățile.

Descoperă mai multe detalii aici.

Tabere pentru părinți și copii (+4 ani)


Taberele  pentru părinți și copii vizează atât înălțarea unor structuri și pavilioane, dar și înălțarea, respectiv consolidarea relațiilor părinte-copil. 

Astfel, pe lângă activitățile de pe șantier și accesoriile acestora, menite să potențeze abilitățile motrice, pe cele sociale și pe cele cognitive, veți putea participa la o serie de workshop-uri experiențiale, ateliere tematice de lucru în familie,  întâlniri individuale de consiliere și coaching, dar și întâlniri de dezvoltare personală de grup cu psihologul taberei.


Descoperă mai multe detalii aici.Tabără de Arhitectură (10-15 ani)

copii construind submarinul Nautilus in taberele eematico

Îți place să construiești? Îți place să creezi lucruri noi? Îți place să meșterești? Îți place să desenezi? Îți place să confecționezi? Îți place să ai parte de experiențe noi? Te gândești că ai putea deveni arhitect?

Hai în Tabăra de Arhitectură pentru copii!

Alături de arhitecți adevărați și traineri eematico, vei descoperi toate etapele necesare unei construcții. Zeci de secrete din jobenul de arhitect vor fi dezvăluite, vom învăța ce înseamnă analiza temei, care pot fi constrângerile reale, cum alegem locul unei construcții, cum să ținem cont de materiale și să echilibrăm cele trei aspecte fundamentale ale unei construcții: utilitatea, rezistența și estetica.

Descoperă mai multe detalii aici.


Tabel prețuriInscriere Tabere de construire pentru copii 2024

Vreau să mă înscriu în Tabăra de Construire - pentru copii 7-12 ani

Vreau să mă înscriu în Tabăra de Construire Părinți & Copii (4 - 9 ani)

Vreau să mă înscriu în tabăra de Arhitectură - copii 10-15 aniDupă înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 de ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!