Tabere de construire pentru copii

Taberele eematico sunt deja tradiție și pentru noi, așa că ne bucură enorm, că primim tot mai multe întrebări despre organizarea lor vara aceasta. De aceea, ne dorim să vă transmitem intenția noastră fermă de a organiza taberele și anul acesta. Ne puteți avea în vedere în momentul în care vă stabiliți planurile pentru concediu și ne-am bucura foarte mult să fiți alături de noi.

Care este stadiul pregătirilor?

Chiar dacă avem în fața noastră un an cu destul de multe necunoscute, noi suntem optimiști și am început pregătirile. Tabere pentru copii de 4-9 ani și 7-14 ani, dar și Taberele pentru copii și părinți, rămân în focusul nostru. De la discuții cu pensiunile, la căutarea tematicii principale și gândirea activităților, sunt subiecte în toi pentru noi. Ceea ce este deja emblematic pentru noi, nu va avea cum să lipsească, deci vă puteți pregăti pentru multe construcții, joacă, plimbări în aer liber, activități inovative și activități la nivel de dezvoltare personală.

Cum a fost anul trecut?

Vara trecută am reușit să facem 6 tabere (Tabere pentru copii și Tabere pentru copii și părinți), la care au participat 90 de copii și părinți.

Respectarea măsurilor de siguranță

Poate cel mai important aspect, am reușit să derulăm 6 tabere în condiții perfecte de siguranță. Nu a fost raportat nici un caz, am respectat normele impuse de autorități și am pus la dispoziție toate cele necesare pentru măsurile de igienă și distanțare.Pensiuni cu priveliște

Ne-am bucurat de natura și de o priveliște minunată, care ne-a făcut să nu uităm să ne luăm pauze binemeritate. Cei mici s-au imprietenit cu animăluțele de la pensiune, iar cei mari s-au bucurat de timpul liber.


Am construit Mașina Timpului

Înarmați cu scule electrice, unelte, multă curiozitate, determinare și voie bună, participanții noștri au reușit să construiască o masină a timpului veritabilă, cu care au străbătut lumi, secole și civilizații.


Activități de relaxare

Juniorii au avut parte de multă joacă în curte, au cules zmeură, și-au consumat energia în trambulină, au luat gustări în aer liber, râsetele și glumele au fost prezente tot timpul, s-au distrat cu jocuri de saboteur, biliard, s-au relaxat pe iarba la soare și în leagăne.


Înscrie-te pe lista celor interesați și te vom anunța cu 3 zile înainte să dăm startul înscrierilor pentru publicul larg. Te asiguri, astfel, că prinzi loc cu siguranță în perioada dorită. Ba mai mult, ne dorim să oferim surprize și reduceri, de aceea, ne-ar ajuta foarte mult să avem o imagine de ansamblu a interesului.

Inscriere Tabere de construire pentru copii

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!