Școala de Vară în aer liber

Chiar dacă este vacanță, continuăm să aducem zâmbetele pe buzele copiilor prin tot felul de activități eematicoase! Am pregătit o serie de ateliere cu tematici care de care mai spectaculoase și mai interactive! Școala de Vară va avea loc la terasa DESCHIS Gastrobar, între orele 8.30 - 12.30.

Prin programul Școala de Vară în aer liber ne dorim să continuăm educația copiilor și să oferim ocazia de a petrece timp în aer liber, de a se juca, de a-și putea elibera energia într-un mod constructiv. Credem că este foarte important ca după o perioadă cu atâtea constrângeri, să respectăm nevoile celor mici de a interacționa cu alți copii și de a face activități care să le stimuleze imaginația și curiozitatea.
Experiențele distractive practice și contactul uman sunt cruciale în viață și dezvoltarea copiilor, desigur respectând noua realitate în care trăim și măsurile de siguranță necesare.

Cum arată o zi la Școala de vară în aer liber?
Începem cu socializare și o mică gustare, urmate de mini antrenamentul eematicesc, unde dăm startul provocării pentru mici activități sportive. Apoi, este timpul pentru tematica zilei care poate fi reciclarea, energii alternative, personalități celebre, teatru și multe altele, care de care mai interesante. Fiecare zi aduce o nouă tematică. După ce descoperim noțiunile și conceptele noi, urmează desigur experimentele și testări. Repede, repede, începem apoi jocul de grup, care are scopul de a ne energiza și de a ne pregăti pentru următoarea etapă: bricolatul.multe informații despre animale.

Am pregătit zeci de activități în care ne vom antrena abilitățile sociale și de comunicare, în care mânuțele nu vor sta locului, antrenând permanent abilitățile motrice, vom descoperi concepte noi și vom bricola o mulțime de proiecte. Vom discuta și vom descoperi informații noi despre obiceiurile sănătoase. Vom avea activități sportive, vom asambla o scena pentru un spectacol eematicesc, ne vom contrui propria mașinărie de reciclat. Vom discuta despre personalități celebre, vom testa becul cu filament, vom face un vulcan și vom afla multe informații despre animale.


Ne pare rău, datorită crizei sanitare COVID-19 și măsurilor impuse momentan nu desfășurăm cursuri sau activități la sediu sau în deplasare. Dacă doriți să rămâneți informați privind data la care se vor relua cursurile și activitățile de acest tip sau doriți noutăți vă rugăm completați formularul de mai jos. De asemenea vă invitam să vizitați pagina noastră de cursuri online cu materiale didactice livrate acasă -> aici


Inscriere Școala de Vară în aer liber

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!