Școala de Vară în aer liber

Chiar dacă este vacanță, continuăm să aducem zâmbetele pe buzele copiilor prin tot felul de activități eematicoase! Am pregătit o serie de ateliere cu tematici care de care mai spectaculoase și mai interactive! Școala de Vară va avea loc la terasa DESCHIS Gastrobar, între orele 8.30 - 12.30.

Iată temele pentru prima săptămână de scoală de vară.

În următoarele săptămâni acestea se vor schimba, fiecare zi venind cu noi tipuri de activități:


Ziua 1: Explorarea Pământului
Începem aventura de exploratori, în care vom afla minunatele secrete ale Pământului. Oare cum se mai numeşte, din ce este format, ce proprietăţi minunate are? Cu ajutorul pieselor de lemn, şi a mânuţelor antrenate vom încerca să aflăm toate aceste secrete.

Ziua 2: Hai să fim agricultori
Fiecare copil își va face propriul ierbar și vom planta o mulțime de plante.Cum putem ajuta planeta? Foarte simplu! Chiar noi putem fi mici agricultori. Cu şorţurile pregătite, suntem gata sa aflăm varietatea plantelor de pe Pământul nostru.

Ziua 3: Schimbări climatice
Ce putem face cu schimbările climatice?  Ce sunt acestea? Care sunt cauzele? Acest lucru vom afla împreună, prin multe experimente. Vom afla care este compozitia aerului şi cum este el contaminat, ce înseamnă acidifierea oceanelor şi care sunt efectele asupra vieţii marine.

Ziua 4: Reciclarea
Vom afla cum putem purifica apa şi ne vom face chiar noi propriul nostru carton din hârtie recliclata. La final, copiii işi vor putea construi chiar ei propria maşinărie de reciclat.  Oare pentru ce va fi aceasta?  Vor recicla plastic, hârtie sau sticlă?

Ziua 5: Energie alternativă
O mulţime de energii alternative pot produce curent electric şi nu sunt nocive pentru Planetă. Le descoperim împreună şi le testăm pe toate, aflând cât de prietenoase sunt cu Planeta noastră. La final, copiii pleacă acasă cu o jucărie bricolată chiar de ei: maşinuţa cu velă care utilizează energia curenţilor de aer. 


Inscriere Școala de Vară în aer liber

Vreau să achiziționez pachetul:


Detalii

Școala de Vară este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani,

Atelierele vor avea loc la terasa DESCHIS Gastrobar, între orele 8.30 - 12.30.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!