Prima Școală de Vară cu robotică, bricolaj, artă, programare, construire și sport

Școala de vară e în toi! Hai cu noi!

Descoperă, creează și explorează alături de noi vara aceasta! Împreună cu Small Academy am dat startul înscrierilor la singura școală de vară care îmbină activitățile de robotică, bricolaj, programare, sport, artă și arhitectură. Copiii între 5 și 14 ani pot învăța și se pot distra în perioada 24 iunie - 16 august împreună cu noi și activitățile pe care le-am gândit special pentru a stimula cunoașterea intelectuală, pentru a avea un corp sănătos și pentru o bună dezvoltare personală.


Școala de vară este locul în care copiii descoperă mai bine educația STEAM și un alt mod de a învăța prin joacă, realizând proiecte aplicate și creative. Echipa noastră formată din  psihologi, pedagogi, arhitecți, programatori a conceput această experiență unică pentru copii astfel încât să se simtă inspirați și dornici să cunoască din ce în ce mai multe lucruri din jurul lor.

Atât noi cât și Small Academy, am organizat școli de vară și tabere la care, cumulat, au participat peste 2070 copii. Feedback-ul lor ne-a ajutat să găsim și să construim activitățile cele mai bune care să permită copiilor să aibă o vară plină de distracție.


Împreună cu Small Academy dezvoltăm o abordare educațională mai complexă și completă. Așadar, în cele 8 săptămâni ale școlii de vară, punem copilul în centrul atenției, prioritizând dezvoltarea socio-emoțională, experiențele practice și explorarea lumii în toată complexitatea ei.

  • Cream contexte pentru conștientizarea și gestionarea emoțiilor și gândurilor. O stare de sănătate bună aduce performanță academică și stare de bine, în general;
  • Creștem autenticitatea copiilor;
  • Valorificăm autonomia copiilor. Își folosesc mintea și mâinile pentru a se juca, înțelege și clădi lumea alături de ceilalți copii;
  • Integrăm învățarea noțiunilor academice și din viața reală într-un proces creativ și aplicat, astfel încât să își dezvolte abilități care îi pregătesc pentru meseriile viitorului;
  • Lucrează la proiecte legate de provocări reale și actuale pentru lumea în care trăiesc;
  • Punem la dispoziția copiilor un mediu divers și propice pentru explorare, se joacă și petrec și mai mult timp în natură în fiecare zi.


Câteva dintre activitățile de care se vor bucura copiii la școala de vară, individual sau în echipă:

1. Activități de bricolat (jucării din domenii precum optică, electricitate, mecanică, arhitectură)

2. Activități de construire (un dom ca o sferă cu rol de navă spațială, un submarin, o rachetă)

3. Activități de învățare (cum funcționează un calculator și cum îl programăm, cum protejăm planeta, cum integrăm circuitele, de ce miroase ploaia?, universul StarWars)

4. Activități în aer liber

5. Activități de dezvoltare personală (descoperim și lucrăm cu emoțiile, cunoașterea de sine, self-confidence)

6. Cum m-am simțit azi? Fiecare copil își exprimă emoția zilei și oferă feedback

7. Copacul dorințelor/nevoilor

Despre Small Academy - hub de educație iSTEAM

La Small Academy inovația, știința, tehnologia, ingineria, arta și matematica se îmbină sub forma unor activități, proiecte și experiențe de învățare practice și distractive pentru copii între 5 și 16 ani. Prin intermediul programelor adaptate pentru fiecare copil și prin accentul pus pe dezvoltarea abilităților sociale și emoționale, Small Academy își dorește să ofere un mediu prietenos și motivant în care elevii să se dezvolte pe toate planurile.

Abilitățile digitale sunt importante pentru profesiile actuale, dar și pentru cele ale viitorului. Echipa Small Academy crede cu tărie că fiecare copil trebuie să aibă acces la tehnologie, pe care să învețe s-o folosească în scop educativ. Prin cursurile STEAM de robotică și programare pun accent pe învățare experiențială, care dezvoltă noi abilități și îi învață pe copii cum să devină utilizatori inteligenți de tehnologie.


Te întrebi cum a luat naștere parteneriatul eematico - Small Academy?

Acum un an, în cadrul unui eveniment am avut ocazia să descoperim la Small Academy o echipă care împărtășește valorile și viziunea noastră, cu pasiune pentru dezvoltarea copiilor, educație STEAM și proiecte practice. Prin tipurile de activități și proiecte pe care fiecare din noi le dezvoltă, reușim să ne completăm pentru a le oferi copiilor o experiență complexă. Așa am decis deci să începem să dezvoltăm un parteneriat care să stea la baza mai multor proiecte, Școala de Vară 2024 fiind unul dintre acestea.

În fiecare săptămână, copiii pornesc într-o aventură fascinantă a cunoașterii, care îi inspiră să crească și să evolueze în toate aspectele vieții lor. Aici, învățarea prin joacă devine o călătorie captivantă, ghidând copiii către descoperirea de sine, dobândirea de abilități esențiale pentru viață și explorarea potențialului lor în diverse domenii.


Activitățile vor avea loc la sediul Small Academy, în Sector 1, București.


Lista de prețuri și pachetele promoționaleInscriere Prima Școală de Vară cu robotică, bricolaj, artă, programare, construire și sport

Alege în funcție de durată:

Dacă dorești să profiți de oferta specială eematico:


După înscriere, vei primi toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 48 de ore.


Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!