eematico STEAM Kits - experiența eematico la tine acasă

Am lansat un nou program - ducem educația eematico și în online! Îți trimitem kitul cu materiale didactice la tine acasă, apoi trainerii noștri susțin lecția prin aplicația Zoom sau urmărești înregistrarea online.

Am adaptat programele noastre educaționale în așa fel încât copiii să beneficieze de o experiență cât mai aproape de experiența din sala de curs.   Ei vor beneficia de sprijinul trainerilor pe care îi îndrăgesc și care îi vor ghida prin pașii activităților și realizării proiectelor, fără a mai fi nevoie de prezența părintelui (cu excepția copiilor foarte mici). Activitățile vor fi concentrate pe experiențele de meștereală, unice, create doar de echipa eematico.


Kit-urile conțin atât materiale pentru construire - proiectul de bricolaj cât și materiale didactice pentru activități de explorare. Nu este nevoie de materiale extra, totul este inclus în kit. Copii primesc la fiecare lecție un kit de materiale nou care abordează o temă din cadrul modulului, în jurul căreia se centrează activitățile de bricolaj, experimentele demonstrative și activitățile interactive online. Suplimentar, există activități interactive pe calculator ce pot fi folosite de către copii pentru a aprofunda subiectele discutate.

În cadrul ședințelor, vom pune accentul pe stimularea abilității de a cerceta, de a crea ipoteze și de a testa, pe antrenarea învățării observaționale și a inteligenței practice și proiecte de bricolaj menite să dezvolte creativitatea.

Inscriere eematico STEAM Kits - experiența eematico la tine acasă

Vreau să primesc informații despre noile module:

Doresc să achiziționez acum:

Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul educației experiențiale și peste zeci de ore de curs în școli și grădinișe, mutăm acum educația în online.
Revenim la toamnă cu și mai multe tematici, materiale didactice și multă joacă.

Modulele disponibile acum sunt: Știința Materiei și Mișcarea Corpurilor.

*Transportul nu este inclus în prețurile de mai sus

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!