Experiența eematico la tine acasă

Am lansat un nou program - ducem educația eematico și în online! Îți trimitem kitul cu materiale didactice la tine acasă, apoi trainerii noștri susțin lecția prin aplicația Zoom.

Am adaptat programele noastre educaționale în așa fel încât copiii să beneficieze de o experiență cât mai aproape de experiența din sala de curs.   Ei vor beneficia de sprijinul trainerilor pe care îi îndrăgesc și care îi vor ghida prin pașii activităților și realizării proiectelor, fără a mai fi nevoie de prezența părintelui (cu excepția copiilor foarte mici). Activitățile vor fi concentrate pe experiențele de meștereală, unice, create doar de echipa eematico.

Am pregătit în acest moment 4 ședințe, care pot ajunge la dvs. acasă. În cele ce urmează, vom pregăti și alte ședințe, care vor putea fi susținute online.


Kit-urile conțin atât materiale pentru construire - proiectul de bricolaj cât și materiale didactice pentru activități de explorare. Nu este nevoie de materiale extra, totul este inclus în kit.

Am pregătit modulul I Can Be an Artist, în cadrul căruia vom explora variate acorduri muzicale, vom analiza tușe de culoare, vom testa și utiliza fel de fel de materiale și vom viziona și crea imprimeuri care mai de care mai interesante! În cadrul celor 4 ședințe ale modulului, vom pune accentul pe explorarea potențialului creativ, experimentarea cu diferite mijloace de comunicare vizuală și dezvoltarea abilităților motrice fine.

Lecția online este interactivă, trainerul va oferi suportul teoretic pentru înțelegerea conceptelor de bază ale subiectului dezbătut, îi va ajuta pe copii cu indicații pentru a realiza proiectul de bricolaj (îl va realiza împreună cu copilul dvs. în fața camerei) și va oferi exemplificări prin activități de explorare, care pot fi realizate cu materialele primite în kit.

Inscriere Experiența eematico la tine acasă

Doresc să achiziționez:

Preferința mea pentru accesarea lecției este:

Doresc să fac înscrierea pentru:

Grupa 1: începe Joi,  11 iunie, orele 16.00 - 16.40, apoi lecțiile se vor desfășura săptămânal în aceeași zi și la aceeași oră
Grupa 2:începe Marți, 16 iunie, orele 16.00 - 16.40, apoi lecțiile se vor desfășura săptămânal în aceeași zi și la aceeași oră


Preț:
2 ședinte - 90 lei
4 ședinte - 160 lei


*Transportul nu este inclus în prețurile de mai sus

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!