Experiența eematico la tine acasă

Am lansat un nou program - ducem educația eematico și în online! Îți trimitem kitul cu materiale didactice la tine acasă, apoi trainerii noștri susțin lecția online.

Am început să adaptăm programele noastre educaționale în așa fel încât să vă oferim o experiență eematicoasă și în mediul online. Am pregătit în acest moment 4 ședințe, care pot ajunge la dvs. acasă. În cele ce urmează, vom pregăti și alte ședințe, care vor putea fi susținute online.


Kit-urile conțin atât materiale pentru construire - proiectul de bricolaj cât și materiale didactice pentru activități de explorare.

În cadrul lecției susținute online, trainerul va oferi suportul teoretic pentru înțelegerea conceptelor de bază ale subiectului dezbătut, îi va ajuta pe copii cu indicații pentru a realiza proiectul de bricolaj (îl va realiza împreună cu copilul dvs. în fața camerei) și va oferi exemplificări prin activități de explorare, care pot fi realizate cu materialele primite în kit.

Primele 4 ședințe pregătite pentru mediul online vor pune accentul pe explorarea potențialului creativ, experimentarea cu diferite mijloace de comunicare vizuală și dezvoltarea abilităților motrice fine.

În încercarea de a ne descoperi și a ne dezvălui, vom explora variate acorduri muzicale, vom analiza tușe de culoare, vom testa și utiliza fel de fel de materiale și vom viziona și crea imprimeuri care mai de care mai interesante!

Inscriere Experiența eematico la tine acasă

Doresc să achiziționez kitul:

Preferința mea pentru accesarea lecției este:Program lecție live:
Lecția 1 - Joi,  19 martie, orele 15.00 - 16.00
Lecția 2 - Vineri, 20 martie, orele 15.00 - 16.00
Lecția 3 - Marți, 24 aprilie, orele 15.00 - 16.00
Lecția 4 - Joi, 26 martie, orele 15.00 - 16.00


Preț:
2 ședinte - 98 lei
4 ședinte - 190 lei


*Transportul nu este inclus în prețurile de mai sus

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!