Excursii – ne plimbăm și învățăm

Excursiile eematico propun concepte și activități inedite, menite să îi încurajeze pe copii să descopere lucruri noi, departe de realitatea lor cotidiană și să învețe prin experiențe directe.

În excursia Hollywood – Little Stars de la Studiourile Buftea, ne-am costumat și ne-am transformat în eroi de film, nu înainte însă de a ne construi propria cameră de filmat în studioul eematico.

În excursia Exploratorii am călătorit cu trenul, oferindu-le unora dintre părinți ocazia așteptării pentru întâia oară a copilului pe peron, experiență încărcată de emoție și nerăbdare. Am explorat meleaguri noi, ne-am creat busole pentru a ne orienta mai ușor, am creat hărţi ale teritoriilor descoperite, ne-am lăsat fascinaţi de călătoria cu telecabina și ne-am întors acasă cu prieteni mulţi.

Pentru detalii, scrie-ne la hello@eematico.org

Inscriere Excursii – ne plimbăm și învățăm

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!