Maker Duo - ateliere pentru părinți și copii

Atelier Maker Duo de Ziua Copilului - Magia Teatrului (+4 ani)

Pe 1 iunie petrecem Ziua Copilului împreună! 

Atelierul Duo Magia Teatrului dezvăluie o lume fantastică care prinde viață prin glasul personajelor care abia așteaptă să iasă la rampă.

Ne bucurăm de timpul petrecut împreună și bricolăm un teatru de jucărie cum numai perechile de copii și părinți știu să o facă cel mai bine. Proiectul bricolat de luat acasă va fi numai bun pentru a inventa și crea lumi noi și imaginare in sânul familiei!

Vino alături de noi pentru un program eematicesc de bricolaj și joacă cât cuprinde!

Program 
Magia Teatrului : Miercuri, 1 iunie, ora 10.00-12.00
Preț: 180 lei (pereche formată din părinte și copil)
Vârstă: +4
Locație: Biblioteca de materiale MATER, Splaiul Unirii, nr 160, punct de întâlnire Recepție MATER


Construiește o echipă alături de copilul tău!

Maker Duo  este primul program pentru părinți și copii care te ajută să te conectezi cu copilul tău, să petreceți momente de calitate, în care să vă distrați, să învățați împreună, să negociați ce puteți construi, să descoperiți noi căi de colaborare și să vă apreciați reciproc munca.

Vrem sa venim în sprijinul nevoilor și dorințelor voastre prin facilitarea unei experiențe creatoare, într-un cadru prietenos, alături de oameni pasionați. Vă punem la dispoziție materiale, unelte și scule electrice pentru aducerea la viață a proiectelor voastre, prin care să vă descoperiți unul pe celălalt și să valorizați imensitatea forței creatoare de care dați dovadă atunci când sunteți împreună. La acestea, se adaugă experiența echipei noastre care vă va susține și va fi alături de voi prin sfaturi și tips&tricks despre bricolaj.

E momentul să rezervi un timp doar pentru copilul tău! Vino să creați împreună jucării, accesorii, rechizite, rame foto…amintiri și relații de calitate! Atelierele Maker Duo se organizează la cerere, dacă se strâng cel puțin 6 perechi sau în anumite ocazii ale anului.

Inscriere Maker Duo - ateliere pentru părinți și copii

Vreau să fac primesc informații despre evenimente viitoare


Prețul pentru un atelier de 2 ore este de 180 RON / 1 copil și 1 părinte.

Se aplică o reducere de 10% pentru frați și 5% pentru prieteni.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!