Maker Duo - ateliere pentru părinți și copii

Ateliere Maker Duo de Crăciun (+4 ani)

În luna decembrie, perechile de copii și părinți își petrec timpul împreună la eematico, își dezvoltă imaginația și sunt liberi să creeze, construind propriile decorațiuni de Crăciun de la zero. Bradul tridimensional sau Ghirlanda luminoasă sunt pregătite sub formă de piese de lemn în atelierul eematico, iar perechile folosesc fierăstrăul electric, bormașina, șmirghel și culori pentru a le construi și personaliza după bunul plac.

Program

  • Bradul tridimensional: Joi, 12 decembrie, orele 18.00 - 19.30
  • Ghirlanda luminoasă: Sâmbătă, 14 decembrie, orele 16.00 - 17.30


Construiește o echipă alături de copilul tău!

Maker Duo  este primul program pentru părinți și copii care te ajută să te conectezi cu copilul tău, să petreceți momente de calitate, în care să vă distrați, să învățați împreună, să negociați ce puteți construi, să descoperiți noi căi de colaborare și să vă apreciați reciproc munca.

Vrem sa venim în sprijinul nevoilor și dorințelor voastre prin facilitarea unei experiențe creatoare, într-un cadru prietenos, alături de oameni pasionați. Vă punem la dispoziție materiale, unelte și scule electrice pentru aducerea la viață a proiectelor voastre, prin care să vă descoperiți unul pe celălalt și să valorizați imensitatea forței creatoare de care dați dovadă atunci când sunteți împreună. La acestea, se adaugă experiența echipei noastre care vă va susține și va fi alături de voi prin sfaturi și tips&tricks despre bricolaj.

E momentul să rezervi un timp doar pentru copilul tău! Vino să creați împreună jucării, accesorii, rechizite, rame foto…amintiri și relații de calitate! Atelierele Maker Duo se organizează la cerere, dacă se strâng cel puțin 6 perechi sau în anumite ocazii ale anului.

Inscriere Maker Duo - ateliere pentru părinți și copii

Vreau să fac înscrierea la:


Prețul pentru un atelier de 1,5 ore este de 150 RON / 1 copil și 1 părinte.

Se aplică o reducere de 10% pentru frați și 5% pentru prieteni.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!