Curs I Will Know

Programul propune o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care transformă potențialul în abilitate, doboară granițe și extinde limite. Pornim într-o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.

Miile de intrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.

Modulele care formează aventura explorării și descoperirii lumii sunt: I Will Know the human body, I Will Know about lifestyles, I Will Know product design, I Will Know biomimetics, I Will Know about past & present cultures, I Will Know about crafts & automation, I Will Know about construction sites, I Will Know my logical brain, I Will Know what communities are.

Scopul activităților este obținerea și menținerea unui mindset de creștere, adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii că fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție. Obiectivele educaționale sunt concentrate pe mentalitatea de învingător, orientată pe creștere, îmbunătățire, progres, admiterea și acceptarea greșelii, soluții, inovație, strategie, motivație internă, perseverență, valorizarea efortului, aprecierea procesului în defavoarea rezultatului, controlul rezultatului prin contribuția individului.

Toate programele educaționale eematico beneficiază de materiale didactice create de la zero de către echipa eematico (de la concept, la design și execuție). Acestea sunt realizate luând în considerare obiectivele educaționale ale fiecărui modul din cadrul cursurilor.

Pentru curioși, am pregătit și o PREZENTARE detaliată.

Inscriere Curs I Will Know

Grupele de la cursul I Will Know reîncep în luna octombrie. Dacă dorești, te punem pe o listă de interesați și ne auzim atunci. :)

Vreau să mă înscriu la alte activități eematico:


Detalii
Înscrierile s-au încheiat la acest curs. Vom reîncepe grupele în luna octombrie 2019.

Fiecare modul cuprinde 4 lecții tematice a câte 1,5 ore.

Prețul unui modul de 4 lecții este de 380 RON, iar la achiziționarea mai multor module avem următoarele reduceri:
2 module – 720 RON
4 module – 1420 RON
6 module – 2120 RON

Se aplică o reducere de 10% pentru frați.

Exemplu: Dacă alegi o anumită grupă, urmează să vii la toate cele 4 lecții în acea zi, în același interval orar.

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!