I Can Be și I Will Know în grădinițe și în școli - București

I Will Know

– aventura care explorează și descoperă cum funcționează lumea –

3-7 ani

Programul propune o călătorie de la curiozitate la informație, de la teorie la practică, de la explorare la creare, prin care transformă potențialul în abilitate, doboară granițe și extinde limite. Pornim într-o aventură prin timp, spațiu, cultură, obiecte, mecanisme, fenomene, întrebări fundamentale, cu scopul de a înțelege omul și lumea în care trăiește, de la aspectele naturale, la cele create de el și până la interacțiunea dintre cei doi.

Miile de intrebări pe care le au copiii găsesc explicații prin explorare și descoperire, prin experimentare directă, liberă, firească, prin bricolaj și construcție la scară mare.

Cursul este format din 9 module, a câte 4 lecții fiecare, cu frecvență săptămânală. O lecție durează 45 de minute.

Programul I Will Know răspunde nevoii specifice copiilor de a explora, de a descoperi, de a testa și de a face achiziții de informații din domenii variate. Cursul permite antrenamentul și dezvoltarea abilităților fizice, cognitive și sociale.

Programul facilitează obținerea și menținerea unui mindset de creștere adică a unei atitudini și a unor comportamente ce orbitează în jurul ideii ca fiecare poate deveni mai bun într-un aspect sau domeniu orientând eforturi în acea direcție.

Materialele didactice sunt distractive și provocatoare, edicative prin design, pot fi manevrate încât să genereze noi mișcări, conțin o informație intrinsecă.

Pentru detalii, am pregatit o prezentare detaliată.

I Can Be

– învățare prin joc despre lumea înconjurătoare –

3-7 ani

eematico ofera gradinițelor opționalul I Can Be, un program care avansează rapid în topul preferințelor celor mici. Cursul, aflat acum într-o formulă ce se întinde de-a lungul a 2 ani, le propune copiilor să intre în universul meseriilor viitorului. În fiecare an, timp de 9 luni, cât durează și anul școlar, copiii explorează și dobândesc skilluri necesare celor care au cele mai cool meserii ale secolului XXI.

Cursul este format din 18 module, a câte 4 lecții fiecare, cu frecvență săptămânală. O lecție durează 45 de minute.

Programul I Can Be îi stimulează pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltării personale (fizic, cognitiv şi socio-emoțional). Cursul pune în practică noțiuni abstracte cu care se întâlnesc copiii în cadrul programei obligatorii, ca matematica și știința.

Obiectivele cursului ce țin de comunicare, matematică, motricitate, dezvoltare personală, socială și emoțională, înțelegerea lumii înconjurătoare, dezvoltarea creativității, urmăresc schema  curriculumului internațional adresat acestei categorii de vârstă.

Activitățile sunt gândite într-o manieră care le permite trainerilor să poată adapta metoda de livrare a informației în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil, iar materialele didactice sunt concepute în concordanță cu obiectivele educaționale ale cursului și oferă informații doar prin explorarea liberă de către copii. De-a lungul cursului, copiii au ocazia să lucreze în diferite formule, în grup, individual și în microgrupuri de 5-7 membri.

Pentru detalii, am pregatit o prezentare detaliata.

Contactează-ne la adresa hello@eematico.org sau completează formularul de mai jos.

Colaboratori


Inscriere I Can Be și I Will Know în grădinițe și în școli - București

Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!