Curs Maker Germanicum – Derdiedas

Maker Germanicum – Derdiedas este un program complex care stimulează capacitatea copilului de a-și însuși o limbă străină, bazată în primul rând pe mijlocirea limbii străine prin metoda orală. Atelierele sunt predate prin metoda Kikus, metodă modernă, dezvoltată în 2000, în centrele de învățare a limbii germane de la Műnchen. Cea care a dat naștere acestei metode este Edgardis Garlin.

Fiecare curs împletește metoda de predare cu verificarea cunoștintelor, care se face printr-un atelier de bricolaj specific fiecărei lecții. Atelierele se definesc printr-un program practic – repetarea structurilor predate prin joc.


Photogallery

Inscriere Curs Maker Germanicum – Derdiedas

Sunt interesat de cursul Maker Germanicum:

Fiecare module are 4 lecţii a câte o oră şi jumătate fiecare.

Preţul per modul este de 380 RON.

După înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre ????

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!