Ateliere de Crăciun - decembrie 2022

Gașca de meșteri-spiriduși se adună să-i dea lui Moș Crăciun o mână de ajutor în pregătirea jucăriilor de Crăciun. Ne facem propriile proiecte și jucării la atelierele de bricolaj pe care le decorăm cum ne dorim și le luăm acasă. 

Atelier Lămpița stea

Gândită pentru Crăciun, lămpița eematico este un obiect decorativ potrivit pentru întregul an, lumina sa caldă  putând să îi însoțească pe cei mici în aventurile lor în lumea imaginației și a viselor. Lămpița luminoasă îl va călăuzi pe Moș Crăciun noaptea de Ajun prin întunericul orașului pentru a ajunge mult mai ușor în casele de prichindei.

Atelier Soldățelul de Crăciun

Marioneta soldățel îi va ghida pe copii către tărâmuri de poveste unde imaginarul prinde viață și totul este posibil de Crăciun. Crăciunul ne inundă cu bucurie, veselie și magie!

Atelier Ghirlanda eematiceasă 

Cele mai deosebite decorațiuni sunt cele făcute de mâinile noastre. Pistolul de lipit este nerăbdător să aducă laolaltă brăduți, clopoței, reni, cadouri și căciulițe și o  mulțime de culori sunt pregătite să însuflețească simpaticele figurine. Invităm copiii să creeze  decorațiunea care  reflectă cel mai bine  bucuria și veselia sărbătorilor de iarnă!

Atelier Caruselul Crăciunului

Cea mai frumoasă perioada a anului a sosit!!!!  Dorințele prind viață și fiecare dintre noi oferă mici fărâme de magie celor din jur! Fiecare copil se poate bucura de această lună miraculoasă cu ajutorul unei jucării care pe măsură ce este asamblată aduce cu ea câte un strop din atmosfera sărbătorilor și te transportă în lumea minunată a Crăciunului! 


Preț: 125 lei

Date:

Duminică, 18 decembrie, orele 10.00-11.00  - Lămpița stea

Duminică, 18 decembrie, orele 11.30-13.00  - Soldățelul de Crăciun

Duminică, 18 decembrie, orele 14.00-15.30  Ghirlanda eematiceasă 

Duminică, 18 decembrie, orele 16.00-17.30  - Caruselul Crăciunului

Vârstă: +4 ani

Locație: sală din cadrul MATER, Splaiul Unirii, nr 160, punct de întâlnire Recepție MATER

Fiecare atelier se va ține cu un minim de 5 copii înscriși. Fiecare activitate are un număr limitat de 10 locuri.

Oferte promoționale:

*10% reducere pentru frați.

*5% reducere pentru fiecare participant dintr-un grup de cel puțin doi prieteni.

Ofertele nu se cumulează!

Inscriere Ateliere de Crăciun - decembrie 2022

Vreau să fac înscrierea la atelierul/atelierele:

Fiecare atelier se va ține cu un minim de 5 copii înscrișiFiecare activitate are un număr limitat de 10 locuri.

Prețul fiecărui atelier pentru copii este de 125 RON.

La achiziționarea unui atelier pentru copii se pot aplica următoarele reduceri:

10% pentru frați 

5% pentru prieteni

Dupa înscriere, vei primi un e-mail cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 24 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!