Proiect Before & Afterschool 2024

    Cel mai important lucru de care au cu adevărat nevoie copiii este conectarea. Ea reprezintă fundația unei relații sănătoase, de încredere, cu sine, cu ceilalți dar și cu lumea. Este fundamentul pe care așezăm învățarea academică și cunoștințele.


    O lume care prinde viață cu ajutorul comunității! 

    Inspirați de cei opt ani de experiență lucrând cu mii de copii, privim acum spre viitor, cu scopul de a crea o abordare educațională mai complexă și completă. În acest sens, în colaborare cu Small Academy, facem pași importanți în dezvoltarea unui program before & after school clădit pe experiența și viziunea noastră educațională. Acest program pune copilul în centrul atenției, prioritizând dezvoltarea socio-emoțională, experiențele practice și explorarea lumii în toatăcomplexitatea ei.
    • Cream contexte pentru conștientizarea și gestionarea emoțiilor și gândurilor deoarece ajută la îmbunătățirea stării de sănătate, aduce performanță academică și stare de bine, în general;
    • Creștem autenticitatea copiilor, îi vedem așa cum sunt cu adevărat, fără ca ei să simtă presiunea de a demonstra ceva cuiva;
    • Valorificăm autonomia copiilor. Cu mintea și mâinile lor se joacă, înțeleg și clădesc lumea alături de ceilalți copii și au capacitatea de a face față vieții în realitatea de astăzi și de mâine. Ei au capacitatea de a face față vieții pe care o vor avea. Își folosesc mintea și mâinile pentru a se juca, înțelege și clădi lumea alături de ceilalți copii. 
    • Vedem realizarea temelor ca pe un proces creativ și profund de înțelegere a lumii înconjurătoare, un demers aplicat, care capătă sens și aduce drag de învățare copiilor.
    • Punem la dispoziția copiilor un mediu divers și propice pentru explorare.

    Ca părinți și educatori avem o responsabilitate și o influență puternică asupra generațiilor viitoare și a societății, în ansamblu. Vocea noastră, a adulților, va deveni vocea lor interioară. Contribuie la o educație cu sens a copiilor noștri și răspunde te rugăm la întrebările din chestionarul nostru scurt (care nu îți va răpi mai mult de 5 minute)! 


    Inscriere Proiect Before & Afterschool 2024

    Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

    Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

    ATENTIONARI G.D.P.R.

    CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
    Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
    Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

    Capthca este obligatoriu!