Afterschool

    Program pentru copii de clasa I până la clasa a IV-a

    Clubul după școală (afterschool) este un program care contribuie la dezvoltarea abilităților copiilor prin inovație și activități bazate pe joacă și construire.


    De ce să alegi clubul după școală eematico?

    • Cursuri eematico integrate - copiii beneficiază de metodologia eematico, prin cursuri cu curriculum propriu, bazate pe construire, proiecte de bricolaj și experimente.
    • Proiecte de construire eematico – noțiunile teoretice vor fi asimilate pe tot parcursul semestrului cu ajutorul proiectelor de bricolaj, urmând să avem chiar și proiectul de absolvire - un produs complex, cu etape diverse, bine definite, de la planificare și execuție, la crearea imaginii produsului și strategia de vânzare.  Vor fi antrenate astfel abilitati precum gestionarea corecta a resurselor, răbdarea, managementul timpului,  rezolvarea problemelor, colaborarea si creativitatea.
    • Teme efectuate sub îndrumarea unui pedagog specializat. În funcție de alegerea fiecăruia, după teme copiii pot lucra suplimentar, pot citi sau se pot juca liber.
    • Materiale didactice proprii care să susțină întelegerea noțiunilor necesare în timpul realizării temelor. Nu știm să aflăm necunoscuta dintr-o relație matematică, nicio problemă, cărămizile colorate ne îndrumă către rezultat. Nu reușim să identificăm cuvintele cheie dintr-o poveste? Atunci personajele eematico ne vin în ajutor. Unghiurile, cuburile sau sferele ne dau bătăi de cap? Nu-i nimic. Avem o întreagă recuzită cu care putem recrea orice unghi sau formă pentru o întelegere deplină.
    • Copiii sunt încurajați să fie independenți, să aibă grijă de ei, de lucrurile lor și de spațiul în care stau.
    • Activităţi de cunoaștere, experimente, bricolaj și lucru cu materiale naturale, joc, jocuri și joacă
    • Activități săptămânale în aer liber.


    Ne pare rău, datorită crizei sanitare COVID-19 și măsurilor impuse momentan nu desfășurăm cursuri sau activități la sediu sau în deplasare. Dacă doriți să rămâneți informați privind data la care se vor relua cursurile și activitățile de acest tip sau doriți noutăți vă rugăm completați formularul de mai jos. De asemenea vă invitam să vizitați pagina noastră de cursuri online cu materiale didactice livrate acasă -> aici

    Inscriere Afterschool

    Dupa completarea formularului, vei primi un e-mail sau un telefon cu toate detaliile din partea echipei noastre în maximum 2 zile lucrătoare.

    Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

    ATENTIONARI G.D.P.R.

    CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

    Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
    Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
    Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

    Capthca este obligatoriu!