Anunțuri proiectul Kitul de Arhitectură Breaza- Mini-opțional de cultură arhitecturală

Pe această pagină listăm anunțurile pe care le vom face privind căutarea de furnizori de produse sau servicii pentru achizițiile din cadrul proiectului:


Kitul de Arhitectură - Mini-opțional de cultură arhitecturală - proiect 119


Proiectul este finanţat prin

Planul Naţional de Redresare și Rezilienţă Apel PNRR/2022/C11/I5 - 1


Anunț 3 - 31.05.2023 Asociația eematico are nevoie  servicii de realizare kituri pentru proiectul Kitul de Arhitectură - Mini Opțional de cultură arhitecturală - proiect 119, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență apel PNRR/2022/C11/I5-1. Serviciile vor presupune realizarea kiturilor de materiale educaționale pentru cele 9 lecții ale cursului. Pentru specificațiile tehnice vă rugăm să ne scrieți pe adresa hello@eematico.org. În total vor trebui realizate 400 kituri din fiecare lecție. Durata de realizare este de 6 luni de la data contractării. Durata contractului este până în iunie 2024. Anunțul este disponibil și pe pagina proiecte.pnrr.ro. Bugetul este de 98400 lei.. Termenul limită pentru depunere oferte este 02.06.2023.


Anunț 2 - 9.05.2023 Asociația eematico are nevoie  servicii de web design și realizare site pagina web  pentru proiectul Kitul de Arhitectură - Mini Opțional de cultură arhitecturală - proiect 119, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență apel PNRR/2022/C11/I5-1. Serviciile vor presupune realizarea unei pagini dedicate proiectului pe site-ul www.eematico.org precum și realizarea optimizărilor codului paginii eematico.org astfel încât să crească vizibilitatea proiectului pe motoarele de căutare. Durata de realizare este de 3 luni de la data contractării. Durata contractului este până în iunie 2024. Anunțul este disponibil și pe pagina proiecte.pnrr.ro. Bugetul este de 3952 lei fără TVA. Termenul limită pentru depunere oferte este 10.05.2023.

Anunț 1 - 9.05.2023 Asociația eematico are nevoie de servicii de comunicare, PR, media și marketing online pentru proiectul Kitul de Arhitectură - Mini Opțional de cultură arhitecturală - proiect 119, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență apel PNRR/2022/C11/I5-1. Serviciile vor include realizarea unui concept de comunicare, a unui comunicat de presă (inclusiv monitorizare și follow up), a două postări de blog pe pagina eematico.org, a unui calendar de comunicare și a 24 de postări în social media despre proiect (realizare text + imagine pornind de la imaginile furnizate de noi). Proiectul (și contractul) se vor desfășura între aprilie 2023-iunie 2024. Anunțul este disponibil și pe pagina proiecte.pnrr.ro. Bugetul este de10332 lei fără TVA. Termenul limită pentru depunere oferte este 11.05.2023.


Pentru oferte vă rugăm să ne scrieți pe adresa hello@eematico.org

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia finanţatorului. Finanţatorul nu este responsabil de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finaţării.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția Finanțatorului.


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE


Mai multe informații despre finanțare

https://mfe.gov.ro/pnrr/

https://www.facebook.com/PNRROficial

Photogallery

Inscriere Anunțuri proiectul Kitul de Arhitectură Breaza- Mini-opțional de cultură arhitecturală

Sunt interesat de eematico STEAM Kits

Sunt interesat de I Can Be

Start opționale: octombrie-noiembrie 2022.
Dacă dorești să venim în grădinița sau școala ta te rugăm să completezi acest formular și vom lua legătura cu tine  în maximum 48 ore.

Prin trimiterea formularului veți fi înscris automat în lista noastră de newsletter. Dacă nu doriți sa primiți acest newsletter vă rugam frumos să bifati căsuța de mai sus.

ATENTIONARI G.D.P.R.

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastra de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. eematico Research va folosi informația pe care o furnizati in acest formular, sau o va transmite catre societatea afiliata eematiconezia S.R.L., pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeaza a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare) adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatile noastre vor putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia relevanta.

Capthca este obligatoriu!